Shippis



Igår efter jobbet så drog jag och några arbetskamrater till trädgårn. De hade nämligen en fest där för alla som jobbar inom vår branch. Så de va bara en massa kontors folk där från en massa olika företag. Vi kom dit, fick lite vin och mat och sedan va det mingel och massa skratt. Träffade en massa folk från andra företag som man mejlar och pratar med ganska ofta. Det var ganska kul att få ett ansikte till dessa personer.
Kul att komma närmre sina arbetskamrater med. Prata om lite andra saker än bara jobb utan att annat folk lyssnar.
Och om två veckor slutar jag och börjar min bartender kurs, och nu börjar det faktiskt kännas lite sorgligt att lämna MSC.
Jag har varit på kontoret måndag-fredag  i 6 månader nu och blivit en i gänget, och nu skall jag lämna de och gå vidare.
Jag ångrar verkligen inte att jag anmält mig till kursen men det käns sorgligt att behöva lämna människorna som jag precis lärt känna (vissa bättre än andra), för att påbörja en ny period där jag skall träffa nya människor och göra nya saker.
Men jag är verkligen glad att jag gör detta, och tjejerna på jobbet tycker verkligen att jag gör rätt i det jag gör. Dra ut och upptäcka världen och se sig omkring och pröva sina vingar.

Vid 11 kom Renea och crashade partyt också ;) hihi. Hon fick äran att vara min och 2 arbetskamraters taxi ;) tack och lov för det annars vet jag inte hur vi skulle tatt oss hem =). Var hemma runt halv 1 och sedan var det upp klockan 6 på morgonen för att gå till jobbet igen.
En riktigt rolig, galen och minnes värd kväll! =)

Grattis Sebbe! =) brum brum



Idag va det bak dax och jag och Renea bakade kladdkaka :D Sebbe tog ju sitt körkort igår och jag hade lovat att jag skulle baka en kaka till honom om han klarade de =) å de gjorde han ju :D Grattis Sebbe!
Jag gjorde 2 stycken kladdkakor så jag tänte ta med mig den ena till jobbet imorgon så mina arbetskollegor kan se mina bak talanger :p hahah.





En kaka till Sebbe... De roliga är att jag och Renea ätit upp den,
så nu fins det ingen kaka kvar haha. ;) vi fick iaf firat! :p

Göteborg


Göteborg...
staden jag växte upp i och staden jag älskar och alltid kommer att älska. Även om jag vill bort just nu så vet jag att känslan när jag kommer tillbaka kommer vara otrolig och magisk. Kom ihåg när jag kom hem från Irland i våras (var ju på Irland i 3 veckor och praktiserade på ett hotel) vilken känsla jag fick när jag kom in till stan och såg allt folk och fina Gbg som slog ut i blom. Man ser och uppskattar det inte riktigt för än man försvinner här ifrån.
 Och snart kommer vintern och det blir julstaden Göteborg med massa jul marknader, tomtar, granar och blåa ljusslingor på avenyn. Inte mina älsklings utsmyckningar i gbg, men de funkar. =) Älskar däremot Liseberg. Alla träden som är fulla med ljus och hur de luktar nybakat kring alla små stugor och de rostade nötterna man går och knaprar på medans man sakta går igenom ett fullt hav av människor med massa mössor vantar och halsdukar. Där går man och själv försöker få upp värmen som alla andra och njuter av jul känslan.



oh happy day

Oh happy day! å ingen vet varför. Har bara varit på bra humör idag och fick lite flipp när jag och Renea gick hela vägen till 421 =) vi gick å snacka om allt möjligt och sjöng en massa. En otrolig befrielse de där med att sjunga ut. Prova själv. Hur gött som helst men sedan ångrar man sig när man hör Renea öppna käften. Vilket då innebär att jag måste överrösta henne för att inte förgiftas av hennes "skön sång" så ni kan ju tänka er i vilken decibel vi är uppe i efter en stund.

Vi var som sagt på 421 för Renea ville ha en kappa. Men det slutade med att jag hittade en massa festkläder som jag la undan tills imorgon =)  Det är ju halloween i helgen och då måste man ju ha någonting att ha på sig! kanske klä ut sig till något. Något som inte är så jobbigt. Några förslag?

Det är faktiskt riktigt soft på det nya kontoret =) stort och rymligt och vi slipper att sitta i knät på varandra som vi gjorde innan. Och jag har fått ett EGET skrivbord!! :D sooft!  Bara 3 veckor kvar att jobba nu innan jag försvinner iväg till min bartender kurs :o tiden går snabbt...


Tid




Tiden...
Vi alla fightas med tiden, dag ut och dag in.. Antingen är man så stressad av alla måsten att man inte har tid för något annat eller annan. Eller så har man för mycket tid, man går och väntar och blir rastlös. Man tar sig inte tillräkligt med tid med folk innan de försvinner och vissa tillbringar man för mycket tid med. Va hände med att leva i nuet?  Ta sig tid att faktiskt stanna upp och softa lite. För det måste man ju också ha tid med. Att bara ta det lungt och softa. Vad hände med att leva här och nu där man faktiskt är. Just NU i denna  sekund, i denna minut, i denna timme, denna dag...
Gör någonting med din tid som du har!  Låt inte tiden göra dig...


discovagnar!

Igår var en riktigt rolig kväll. Och idag är jag skit hes! Men det är sådanna smällar man får ta ibland. ;) Först träffa vi alla Eklanda brudar på chez. Lite drama och senare hoppa Renea i trapper och slog i hövvet i taket och hennes axel gick typ ur lee.hahaha
och så såg jag en skum typ på dansgolvet på BLVD  som typ hoppa på mig, som visade sig vara Johan. =)
När det var dags att bege sig hemmåt tog jag, Renea och Johan diskovagnen hem. Man kunde tro att de var en diskovagn iaf för de va belysning i trapporna på spårvagnen och en massa lampor runt dörrarna.  I olika färger! De va helt sjukt så jag var tvungen att ta ett kort på de... titta!







Idag har jag varit på Disney on ice, High school musical. Den va sådär. Vissa scener var väll bra/vackra men de mesta va ganska dåligt upplagt. De va riktigt bra på att åka skridskor om man säger så men "teatern" va inget vidare .Tur att man gillar musiken iaf, jag och Maria Z satt next to eachother och sjung med i många låtar, neerds! :p
Och alla små ungar som vi följde med dit ( Saras och Marias kusiner å syskon ) köpte high school tröjor, muggar , posters och massa annat skit. De tyckte att den va jätte bra och de va ju det som var viktigast =)






Efter showen åkte jag direkt till kortedala till Fibronia där de gamla gänget från klassen hade samlats =) vi som hängde ihop på gymnasiet. Vi kollade på en "skräck" film som hette midnight meat train. Den va inte alls bra! Inget jag rekomenderar. massa blod och konstiga saker i den och så slutar den skit skumt. Sedan var det ut i stormen och regnet för att ta spårvagnen hem. Jag tycker det är riktigt mysigt med höst när man sitter inne och har tända ljud och ser på film eller läser en bok och hör hur regnet och vinden slår mot rutorna. Men att ge sig ut den här årstiden är nog det värsta som fins. Men men man måste ge sig ut i fet kalla regnet för att uppskatta att sitta inne i värmen senare =) Alltid posetiva tankar! :p

Inatt så skall man ställa tillbaka klockan 1 timme! man vinner en timme inatt, för sova en timme till utan att känna att hela dagen försvinner =) gött! så glöm inte att ställa om alla klockor nu ;)





Regn och rusk!

Gröna toaletter!



Idag var den stora flyttningen! å det nya kontoret är riktigt fräsht! Vi har utsikt över Ullevi nu :) snacka om att alla kommer vara på kontoret när de har konserter på Ullevi och det är slutsållt. Vi kommer höra hur bra som helst :D.
Vi fick sovmorgon idag till kl 11.00 (över lycklig :D haha) Jag var där vid halv 12 och då hade bara några grejer till Importen kommit. ( Jag sitter på exporten ) Så vi fick vänta på att alla våra grejer skulle komma och de kom typ efter Kl halv 3. Så vi fick sitta och vänta tillsdess. På lunchen vandrade jag och Tobbe till avenyn och käka på subway för att fördriva lite tid. Det är fullt med företag runt om oss nu. Vi har polis myndigheter både över och under oss och i huset på andra sidan vägen kan man kolla in alla människor som sitter vid sina skrivbord och jobbar. Där skall jag nog kunna trivas i 3 veckor till iaf ;) Och jag har fått ett eget skrivbord med egen dator och allt! äntligen ! :D slippa hoppa runt bland grupperna och leta efter en ledig dator varje dag.
Vi har fått så fula toaletter så de e inte sant. GRÖNA! och inte fint gröna utan någon slags pastellgrön färg på kaklet. usch!






Här e de gröna kaklet med helt omatchande gröna tillbehör...







Nog om jobbet nu! Nu sitter jag och dricker lite Bambos (Vin och cola) och väntar på att Renea skall komma över. Vi ska fixa till oss och sedan dra ut med en massa eklanda tjejer =) först blir det chez ( överraskande va ;)) och sen får vi se vad som händer.
Men en sak är säker! Idag ska det röjjas! :D  Så himla tråkigt att vädret är så bajs bara. Ni vet vad jag menar tjejer, plattat hår och smink är inte så roligt ute i regnet...
Men nu måste jag börja göra iordning mig!

Puss och kram kanske ses på stan! ;)



Kontorsflyttning


Ja nu sitter man fraför datorn för sista gången i dessa lokalerna vid Rosenlund. Imorgon flyttar vi hela kontoret till Gårda.
Så imorgon är kontoret stängt pga flyttningen, så då kommer några av oss (inklusive jag själv) hjälpa till och packa upp och göra iordning lokalerna. Fatta vilket kaous det kommer bli nästa vecka när kontoret varit stängt en dag för mycket.

De körde iväg kaffe maskinen igår innan lunch, folk fick panik hahaha helt sjukt, vår receptionist mejlade ut att dem tar kaffe maskinen nu och 2 sekunder efter står hälften av kontoret i köket och hoppas att dem har hunnit komma dit för en sista kopp innan den försvinner. Men de var försent!

Det ekar typ i lokalerna nu, de är så tomt överallt. Alla har packat ner allt! Det ända som inte är ner packat är typ möbler datorer och våra telefoner. Ska bli kul att dra ut alla sladdar och skit här sen när vi slutar. allt ligger i en hög i vår grupp, trasligt som fan. Det ska bli kul å se om grabbarna klarar av det  ;)



Här ar vi alla trassliga sladdar! Sladdar till 5 datorer telefoner
och annat ryms i dessa 2 lådor, trassel!



I denna  byggnaden kommer jag ju aldrig gå in i igen.
Vad jag vet iaf ;)

Vattuman

 
VATTUMANNEN



Planet:

Du styrs av Uranus, solsystemets starkaste planet. Att vara styrd av Uranus innebär att du tjänar på att utveckla din medfödda självständighet. Men akta dig för att vara för rebellisk.


Element:

Du är ett lufttecken och det betyder att du är uppfinningsrik, social och objektiv. Visa detta när du vill göra intryck.


Positiva sidor:

Du har en mycket skarp iakttagelseförmåga och det är svårt att dölja något för dig, dels därför att du är intuitiv och dels för att du tänker länge än näsan räcker. Du hatar gamla konventioner och dumma lagar. Du är också originell på ett uppfriskande och intressant sätt och du dömer aldrig en person innan du tagit reda på sanningen eller lärt känna honom/ henne. Du kommer att gå så långt du vill om du utvecklar din känsla för rättvisa och vågar stå för dina annorlunda idéer.


Negativa sidor:

Tajming är inte din starka sida, du kan vara taktlös trots att du inte menar det. Ibland gör du klokt i att tänka innan du öppnar munnen. Försök at tygla din beräkneliga natur.


Så funkar du i kärlek:

Jämlikhet och själarnas sympati är det som får dig att tända. Kärlek är dock inte livsviktig för dig, eftersom du dels är så självständig och dels älskar att vara fri att gå dina egna vägar. En konsekvens av detta är att du är svårfångad, trots att du kan verka mycket flirtig. Du synar din blivande partner i sömmarna, innan du inleder en relation. Ett hett tips är att du bör ge kärleken en chans, man behöver inte bli livegen bara för att man är kär och har en partner.

Skola/karriär:

Du löser dina uppgifter med hjälp av en spännande blandning av logiskt tänkande och fantasi och du kommer ofta fram till uddalösningar. Framhäv ditt originella tänkande och låt inte andra ta åt sig äran. Det är viktigt att lärare/chefer upptäcker din kompetens.




Månadshoroskop - oktober 2008


Månaden börjar med en hel del stress som kan komma att påverka dig, och definitivt kommer att påverka en partner. Det kan handla om sedan länge emotsedd information i förbindelse med resor, juridiska spörsmål eller fortsatta studier. Även om det inte är allvarligt kan det förekomma en hel del meningsskiljaktigheter i principsaker som har legat olösta sedan flera veckor tillbaka. Sådana principsaker är inte lätta att reda ut, och du kan välja att inte bli insyltad, vilket troligen är den bästa handlingsvägen. Låt dem som tvunget måste bråka göra det med varandra. Du kan ställa dig vid sidan av.

Den mest intressanta utvecklingen under månaden äger rum i yrkeslivet. Det finns betydelsefulla personer som kan behöva ditt stöd, något du inte har något emot. Däremot kan du komma att dra öronen åt dig när en del metoder eller aktiviteter synes dig lite tveksamma. Hur som helst ser det ut som om en stark ledare har en positiv effekt på dina karriärmöjligheter från andra veckan i oktober, men även om så inte skulle vara fallet så kan andra skeenden ändå få samma effekt på sikt. Med beslutsamhet och järnvilja tar du dig fram, och eventuella konkurrenter har inte mycket att sätta emot.

Du kommer att upptäcka att detta är en månad då har tillgång till stor inre kraft och beslutsamhet. Saker och ting går lång om länge som du vill, och förbättringarna kommer att fortsätta in i november, då de kulminerar i viktiga förändringar som påverkar din ekonomiska situation och din trygghet till det bästa.


Va inte rädd för att säga vad du tycker!




Men glöm inte att du måste kunna stå för det!

Och jag tycker att ni kommenterar lite dåligt nu för tiden! =) kladda på vettja! haha

For you I will


Vill bara tipsa om en sjukt bra låt innan jag lägger mig och fastnar i min bok :)
Teddy Geiger - For you I will

Har typ redan spelat sönder den men den e så bra! Jag älskar killens ögon! Något av de finaste jag sett. Dem lyser som diamanter!

Här är en länk så ni kan titta på youtube. Eftersom jag inte är lika stor bloggnörd som Mickis och Renea, så får ni en länk ist för att jag lägger upp det här på min sida. jag vet inte hur man gör och jag orkar inte ta reda på det heller just nu så ni får nöja er med länken haha =).

http://www.youtube.com/watch?v=K6pKH6OMRRw 



Sötnos!

Lyric

Wandering the streets, in a world underneath it all
Nothing seems to be, nothing tastes as sweet
As what I can't have
Like you and the way that you're twisting your hair
round your finger
Tonight I'm not afraid to tell you
What I feel about you.

I'm gonna muster every ounce of confidence I have
and cannon ball into the water
I'm gonna muster every ounce of confidence I have
For you I will
For you I will

Forgive me if I st-stutter
From all of the clutter in my head
Cuz I could fall asleep in those eyes
Like a water bed
Do I seem familiar, I've crossed you in hallways
a thousand times, no more camouflage
I want to be exposed, and not be afraid to fall.

I'm gonna muster every ounce of confidence I have
And cannon ball into the water
I'm gonna muster every ounce of confidence I have
For you I will
You always want what you can't have
But I've got to try
I'm gonna muster every ounce of confidence I have
For you I will
For you I will
For you I will
For you

If I could dim the lights in the mall
And create a mood I would
Shout out your name so it echoes in every room, yeah

That's what I'd do,
That's what I'd do
To get through to you

I'm gonna muster every ounce of confidence I have
And cannon ball into the water
I'm gonna muster every ounce of confidence I have
For you I will
You always want what you can't have
But I've got to try
I'm gonna muster every ounce of confidence I have
For you I will


Skor och festbilder.



Nu har jag kurat ihop mig i min säng med kaffe och Tv =) Skulle gått och gymmat men jag har känt mig så hängig hela dagen och när jag kom hem såg jag att jag var på gränsen till feber. Så jag stannade hemma istället.
Varit riktig seg dag idag. Vet inte hur jag skulle tagit mig igenom dagen om det inte vore för mina nya skor jag köpte  :D blir så glad av skor, ingen vet varför. Blir själv förvånad varje gång. Här e de iaf.




Trio köpta från Wedins för 700 Kr nästan som hittat! =)

Har uppdaterat lite dåligt i helgen så tänkte sammanfatta helgen lite snabbt för den som är intresserad.
Lördagen började med en tripp till ÖB och coop med päronen. Och på kvällen åkte vi till Eklanda för att fira Malin =) Grattis Malin! (igen) De va trevligt att få träffa alla Eklanda brudar. Inte så ofta man gör det men när man väl gör det kan man alltid räkna med att det blir livat ;). Först va det tjej middag och sedan kom resten av folket, vi var väl ca 80 pers.
Och jag blandade Sex on the beach hela kvällen =) man måste ju börja öva lite ;) haha Vid 12 tog jag och Nea bilen och åkte in till stan ( Renea var nykter  för ovanlighetens skull :p men det var inte jag! ahah) Vi tog en rundtur i stan och kollade om det fans något roligt folk. Sedan drog vi hem och jag decka gott iaf :)

På Söndagen drog jag ner till torget för att köpa mina skor men de fans inte på Wedins där tyvärr. Sedan var jag bara hemma och tog det lugnt och städade lite.











Kyckling sallad och sandslott =)

Nu har jag rast och har precis varit inne i stan och köpt nya skor! :D
Jag har letat länge efter ett par stövlar med klack som inte går så högt upp på benet (men inte ankelboots) och som inte har för tjock eller för smal klack och nu har jag hittat dem! På wedins för 700 Kr. lätt värt! 
Och nu sitter jag och äter min goda kyckling sallad från paprika som jag köpte med mig =) MUMS! så j*vla gott!
Vi flyttar vårat kontor denna veckan från Rosenlund till Gårda. Och då får jag mitt eget skrivbord :D ska bli gött att slippa hoppa runt så här. Funkar ett tag, men nu börjar det bli lite tröttsamt faktiskt.
Så nu springer det en massa killar i blåbyxor här och packar ner vårat arkiv lite möbler och annat smått och gott som vi inte behöver för att kunna jobba.

Vill även skänka en liten tanke till Sebbe som jobbar hårt där ute i regnet i fiskebäck med att bygga sandslott ;)

Har inte uppdaterat så bra i helgen, jag gör en liten sammanfattning ikväll när jag kommer hem. Kan se om jag kan lägga upp lite "normala" bilder också, om Mickis å Nea får tummen ur röven och sätter in dem på sina datorer! 

Grattis Malin!

Kom hem från en fest i en lokal i Eklanda precis. Har varit och firat lilla Malin =)
kom dit vid  halv 8 och  drack en del, vimsa runt lite med folket och tog en massa kort =)
De e så kul och träffa folk som man inte ser varje dag, och alla sunny brudar va där :D så sunny snack blrv det såklart" så jävla grym resa va!! träffa så mycket nice folk där med! Jonte, Sebbe, och massa Frölunda ungar =) sen när man kom hem fans det ju en massa folk som snacka med en om sunny som varit där innan som t.ex Andy :D
( http://www.sunnybitch.se/ - hans hemsida, cool kille gå in å ta en titt :) ) 
Sunny e nice kanske åker ner i sommar och kolla om det fins några jobb nu när jag ska ta bartender kurs. Får se vad som häner som sagt =)

Efter Vi varit i lokaöen och firat lill Malin drog jag och Nea till stan med lilla bilen, drog avenyn bl.a och kolla om det fans något roligt folk där och sedan drog vi hemmåt. Snacka om en massa roliga saker, om bl.a killar, ni skulle bara veta ;) tihihi. Sen körde hon hem mig och nu ligger jag i min säng men min laptop och snackar med folket som är inne på msn. ganska många faktiskt för att vara en lördag tycker jag !=)

Men nu skall jag gå och decka tänkte jag =) är ju en dag imorgon ocks och då tänkte jag shoppa lite.
 Hejsvejs ! "alla mina blogg läsare " hahah :D pussar!

Mormors pankakor



Mormors pankakor är så himla gott! Med jordgubbs sylt och mjölk. MUMS! =)
Broshan ringde nämligen och sa att han skulle till mormor en stund så då åkte jag också dit efter jobbet och tjötade lite och åt en massa pankakor =)
Har varit lite av en nostalgi tripp idag. Läste Toniis blogg om sten/glas kulor och coola sparkcycklar och andra småsaker man hade när man var liten, haha kände typ igen sig DIREKT. Sen kom jag ju hem till mormor och hennes pankakor som jag inte ätit på läääänge! Kom ihåg för längesen när alla mina kusiner från morsans sida hade samlats för att fira någon högtid (kommer inte ihåg vilken, så längesen va de) på kvällen frågade mormor om vi va hungriga och om vi ville att hon skulle göra pankakor och alla små ungar skrek ju självklart JAA!! Så där satt vi sent på kvällen ( sent för att vara så små som vi var) och åt mormors goda pankakor med mjölk =) synd att det inte fins något kort på det bara. De va gamla tider det!

Efter jag varit hos mormor var det snabbt hem, byta om, hann käka en räk macka med päronen också innan jag var tvungen att skynda mig iväg till spårvagnen. Renea och jag var på cafe Fröken olsson och drack chailatte och åt lite morotskaka och tjöta lite skit om vad som händer och sker i den just nu ganska tråkiga vardagen. Och nu är jag hemma igen. Så gött att sitta här i sängen framför datorn med min rödrutiga filt och veta att man inte behöver gå ut i kylan igen. För det är fruktansvärt kallt ute idag! Fick plocka fram vinterjackan! Brr!

Imorgon blir det lite shopping. Måste bl.a leta upp en present till en kompis som fyller år. För imorgon blir det fest!
Vet inte om jag känner för och softa eller för att festa riktigt och dra ut efter. Får se vad jag känner för imorgon. Var ju rätt längesen jag var ute nu faktiskt.

Så de va lite info om vad som hänt idag, kan även notera att den nya arenan kommer att heta Gamla ullevi som förut. =)

"God natt och sov sött.
Dröm om alla småkryp du mött"

Tung



Igår vart ja och gymmat! Jag, Sara och Rimon  gick på bandet i 45 min. (Jag och Sara iaf ;)) sjukt bra! och tiden bara flög iväg tyckte jag.
Känns så himla mycket bättre idag med. Träna måste vara något av det bästa med livet! Kankse inte själva träningen men känslan efteråt! Vilken skön känsla man får när det är över och man somnar snabbt och enkelt eftersom man ansträngt kroppen under dagen och så mår man så bra dagen efter =) ibland kan man ju få riktigt j*vlig träningsvärk men det är också lite gött, då vet man ju att man lever  :D.

Nu sitter jag på jobbet och det är frdag :D GÖTT!  Min grupp har fått lite flipp och kommit in i en "gangsta" period. Bara en massa gansgsta uttryck. Gud va jag garvar. Har iaf uppgraderat dem från  Du e fett ball" till "Du e tung"

haah får se vad kvällen har att erbjuda...

Vackra rosor.







En ros måste ha vatten och kärlek för att kunna överleva och skina som vackra rosor gör.
Om en ros inte får vatten kommer den sakta att vissna och falla till golvet...

Bullshiit!


Folk snackar så mycket skit nu för tiden att de är srämmande.
Lita inte på någon, hur kul är det att gå genom livet med den inställningen egentligen?
Men de är endå den inställningen som de flesta har idag. Och det förstår jag till 100%!
Folk snackar så mycket skit nu för tiden. Man blir fan mörkrädd!


Drömmar om resor på ny och exotisk mark =)



Shoppa billigt i Thailand, hjälpa till i Sydafrika, Dyka i  Australien, Fetsa loss nyår i Brasilien, utforska storstäderna i Usa, Gå på de vita stränderna på Maldiverna, äta med pinnar Kina,
hjälpa behövande barn i Bolivia, se exotiska djur i Zambia, se pyramiderna i Egypten,bada i lagun på Island, 
sola och festa i Kroatien, upptäcka kulturen i Indien, åka till vinodlingar och paris i Frankrike,bo i hyddor på Filipinerna,
sola och bada på Bali, klättra i berg och se naturen i Nigeria, röka cigarr på Dominikanska republiken... Se Världen!

Jag vill verkligen åka utomlands! och inte bara 1-2 veckor för lite sol och bad utan minst en månad. Resa runt, se sig omkring upptäcka nya länder,nya äventyr, nya människor och nya kulturer. Har länge varit min dröm att åka iväg men har inte kunnat eftersom jag inte haft pengar och sedan kan man ju inte bara sticka från skola och annat. Men nu när jag gått ur skall jag åka iväg! Frågan är bara när?  Har pratat om sådanna här resor i flera år nu och när det går och är så nära så käns det så långt ifrån. Jag vill verkligen åka och sedan komma tillbaka och känna guuuud va gött det är att vara hemma. Den känslan är helt underbar, obeskrivlig.
Vi lever så tryggt här hemma och vi vet inte om det. Inga svältande barn, massa dödliga sjukdomar, inget dåligt vatten eller brist på el och andra moderna saker... kan rabbla upp mägnder med saker.
Vill ha lite perspektiv på livet och världen. Prata utav egna erfarenheter och inte rabbla en massa info som fins på nätet.






                                                                                          I wanna go, do you?




Men man måste hitta någon att kunna resa och dela alla upplevelser med. Någon / Några roliga man kan lita på, och som man vet att man klarar av att vara med under en längre period. Någon som vill göra samma saker som en själv.

Jag och Mickis var och frågade lite frågor på resebyron i stan idag. Snacka om att åka till thailand i 4 veckor. Får se hur det bli med det.





El och sladdar...



Denna dagen har inte direkt varit någon höjdare.
Har varit sjukt trött hela dagen, iskallt överallt och vädret har ju varit värre än bajs. Varit svart hela dagen. Ne usch ser verkligen fram emot att ta ett varmt bad och sedan få krypa ner och läsa en bok :)

Spårvagnarna har börjat gå normal nu igen :O ÄNTLIGEN! slippa byta 350 gånger för att komma till stan. Men torge är låååångt ifrån klart.

Idag har jag lekt lite ekektriker.  Fixat mitt trasiga eluttag och kontakten till min förlägningssladd. Alltid bra att veta hur man drar lite sladdar och fixar el. Soft att ha en farsa som är elektriker =)

Nu har blondinbella meddelat att hon skall ta en paus i sitt bloggande... Haha blir du ledsen nu Mickis? :p  Hon skriver att hon vill ta en paus och bara vara 17 år ett tag. Bra tycker jag. Men ofta att hon inte kommer att blogga, de e ju typ hennes liv. Högst en vecka tills nästa inlägg.


En liten bild på mig och min 50 åriga morsa och maten som jag kommer att få äta hela veckan. 




Ne nu ska jag tända några ljus och lägga mig i ett bad :) Ha d gött i höst mörkret.


Patrik 1,5 =)



Söndag kväll alltid lika rolig!... nooot!
Sitter här i min säng med varmt mango te och kolla på en massa bilder från morsans 50 års fest igår :) ganska kul faktiskt. Fulla gamlingar vinglar omkring och skrattar och sjuger. Man var väl inte helt nykter själv heller men bra mycket bättre än vissa andra. Jag mina killkusiner och Sarorna höll oss mest på mitt rum under kvällen. Stackars min lilla kusin Kasper på 11 år, kommer väl drömma en massa mardrömmar nu efter att saraorna stött på honom. haha får ni inga äldre eller ;). Tog en liten biltur till BK och sedan ut på landet för att lämna av min ena kusin hos sin tjej. Åkte långt åt helvete, ingen aning om vart vi hade hamnat men som tur va var det inte så svårt att hitta tillbaka in till ljusa gbg.
Men morsan hade en trevlig kväll vilket var viktigast och fick en massa fina saker och blommor :)
Och hela kylen e full av party mat från igår. Kommer få äta potatissallad, pastasallad, och en massa skivor av kyckling hela veckan.

Idag har jag typ sovit bort hela dagen och när jag och min bror väl pallrat oss upp så crashade vi i soffan och satte på en film. Tills sara (gud syrran) ringer och tjötar om att hon vill på bio. hihi så vi reserverade 7 platser till Patrik 1,5 och drog med oss hela ligan.
Filmen var grymt rolig! liksom Marias komentarer, herregud har skrattat så mycket så jag gråtit!

Filmen handlar om ett gaypar som vill adoptera, och får ett brev hem där det står att de har fått en unge som heter Patrik och är 1,5 år. Men sedan visar det sig vara en kille på 15 år som inte har den finaste bakrunden. Den e sjukt rolig, Lätt värd att se!



Gör dumma saker och lär dig utav dina misstag!

Blev aldrig något besök på chez. Kände inte riktigt för att ge mig ut i det vackra vädret om man säger så.
Satt hemma med några släktingar och snackade lite skit och åt god fiskgratäng och muffins och sen tog dem fram en massa god dricka :) haha  så vi satt och tjöta en massa. Dem drog hem vid 10 tiden och då drog jag tillsara en stund där vi bakade kladdkaka (sara bakade :p) Mums! alltid lika god kladdkaka! Sjöng några gamla hits med kuti den coola ;) och nu så är jag hemma igen. Sitter i min säng och tittar på lilla whiskey som lugnt simmar runt i sin skål helt omedveten om omvärlden.

Morsan valde Bio för 2 + popcorn. Så snart blir det Bio med morsan! får kolla om det fins några bra filmer på bio att se nu, tror jag sett de flesta jag vill se som går just nu. Fast Patrik 1,5 har man ju inte sett och den säger många är jätte rolig =) Handlar typ om ett gaypar som vill adoptera och får hem ett brev där de står att de skall få en pojke på 1,5 år. Men dagen då det är dax att träffa den lilla parveln så visar det sig vara en kille på 15 år med krimminell bakrund...

Såg på debatt igår där blondinbella var med. Hon har blivit "anklagad" för att dricka för mycket alkohol vilket hon själv säger att hon inte gör. Hon dricker bara 1 glass vin till maten då och då. ( vem har inte gjort de lixom) Jag tycker att hon debbaterade ganska bra, men de stör mig att hon skall "spela" äldre än va hon är! Va fan sluta försöka växa upp så fort. njut av att vara ung ffs. För ung blir man inte igen, man blir bara äldre. Gör alla dumma misstag och lär dig av de, Gör de du alltid velat göra innan det är försent. Annars ångrar du dig bara när du blir äldre. Och titta tillbaka och ångra att man inte gjorde en speciell grej som man alltid velat göra eller se tillbaka oc tänka what if ? är nog det hemskaste som kan hända (tycker jag) då gör jag hälre misstag och tar risker. För då kan inte jag eller folk säga att jag aldrig försökte...

Som sagt imorgon är det big time party för morsan och jag har blivit utsedd till drinkblandare =) som en liten träning innan kursen :p som nu btw är betald och klar. Har fått tid och adress vart jag skall vara och när jag börjar :) så det käns bra!
 

Grattis morsan 50år!


Har precis varit ute och tatt lite frisk luft med Madde, de e ju fredag ;)
Nu jobbar jag vidare med mina B/L =)

Ska gå lite tidigare idag från jobbet med, för morsan fyller ju 50 år idag... Grattis morsan! Måste köpa lite blommor och sedan snabba ryck hemmåt. Ska ju ha hem lite släktingar och så käka en massa god mat och dricka en massa gott  :D
sen så blir det cheez! så som det ser ut nu iaf. =) men man vet ju aldrig vad som händer på vägen.

Imorgon är det riktiga big time party för morsan. En hel dag med släktingar och päronens kompisar. hur ska de gå ? ;) hihi de e ju tur att jag har mina små Saror med mig då :)

Födelsedagar är som ost.... ju äldre, dess bättre !  ahah
puss hej!


pyssel

Idag har det varit lite stressigt. Morsan fyller ju 50 år imorgon och jag hade inte ens kommit på vad jag skulle ge henne i present. Så direkt efter jobbet drog jag in till stan med Sara och käkade tonfisksallad på slimfood för å få krafter igen ( jätte gott! ligger mitt i nordstan =)) och sedan va det runt och kolla efter presenter. Köpte en fin glasskål där jag ska hälla i 2 olika sortes sand och sätta en massa ljus i med blommor runt om. sedan skall jag lägga i små lappar där det skall stå vad hon får välja mellan som sin present. Hade tänkt att hon får välja mellan:

Chocklad provning för 2
Blomster kurs
Bio för 2 + popcorn (såklart!)

Ska kolla runt lite till på nätet om det fins något mer som man kan lägga till :) typ någon teater eller konsert eller nåt =)
Om ni har ideer får ni gärna dela med er utav dom!

Efter stan drog jag och Sara till torget och hemköp för att köpa lite godsaker! Vi bestämde oss för att lägga en massa saker som kan vara bra för en när man börjar bli gammal, lite skojjiga saker som t.e.x band till glasögonen så hon alltid vet vart hon har dem, nära till hands, post its lappar för minnet sviker ju en del när man börjar bli gammal haha. mjuka muffins för att inte förstöra tänderna, anti rynk kräm haha lite roliga saker för en medeltids människa =) Lite små elakt men roligt! Morsan har aldrig varit den som tar åt sig av sånt som tur är :)

Sedan snabbt hem fixa till lilla whiskeys skål så den e ren och fin till helgen och sätta ner den nya växten jag köpt till honom :) Han verkar gilla den.
Ringa brosan och snacka lite hemlisar :p in i duschen och färga håret. Blev ingen större skillnad tycker jag. Lite rödare och kanske lite glansigare bara. Ville att det skulle bli mörkare. Men men tar en mörkare ton nästa gång. Eller så låter jag Nidal fixa de ;) gick ju så bra förra gången! :D

Nu skall jag fixa mammas ljusskål och kolla runt på nätet efter roliga aktiviteter medans jag har på Debatt på 1an. Blondin bella skall ju vara med där idag. Vi får väl se hur bra hon är på att diskutera.
Sen skall jag sova!! skall ju upp tidigt imorgon, halv 6 - 6 och sjunga för morsan och äta en massa muffins och kakor =)

Hund snack!


Varit i stan med Marija idag och käkat kina mat.. mums!

Sen åkte jag hem och badade min lilla golvmopp Grållan. Hon brukar inte gilla att bli badad men hon brukar gilla att bli torkad. Frote handuken kliar säkert ganska gött och efter det så springer hon runt i hela huset som en galning och rullar runt och kliar sig mot mattorna, hihi ganska kul å se faktiskt, hon är som ett yrväder!  =)






Satte på Tvn för en stund sen och zappa till MTV. Där visar de hur kändisarnas hundar har det. LYX!
De lägger flera tusen på att ge hundarna massage, skönhetsbehandlingar, sängar, kläder, smycken m.m.
De betalar även för manikyr och pedikyr för hundarna! De lägger på nagellack på hundarnas tassar! hur sjukt är inte de??  De fins även en butik där de klipper och fixar hundarna för att de ska se yngre ut  :| whaaaat?.  Många kändisar anställer även en personlig tränare för deras hundar eftersom de är för "fina" för att springa ute i en park. Den personliga tränaren hjälper hunden att hålla sig fitt genom att låta den springa på ett rullband eller simma. De låter även hundarna gå på dieter!  Asså hur sjukt är det? 
Paris hilton har lagt ut 2000 dollar på en liten säng till sin lilla Tinkerbell och Tori spelling la ut 2300 dollar på en säng som liknar en bröllopsäng till sin lilla mops.
Hundar ska inte ens få vara hundar längre. De e sjukt! Låt hundrana springa runt och leka och lukta andra hundar i rumpan som de ska göra! 



Ne nu börjar Greys på 5an!

Hejhopp!


Stop and stare




Stop and stare
I think I'm moving but I go nowhere
Yeah I know that everyone gets scared
But I've become what I can't be, oh
Stop and stare
You start to wonder why you're 'here' not there
And you'd give anything to get what's fair
But fair ain't what you really need
Oh, can u see what I see



slut =)

Äntligen är min arbetsdag över. Idag har verkligen varit en sådan dag där man inte orkat någonting. Men alla har vi ju dessa dagar. Nu sitter jag kvar och gör lite extra för att inte behöva stressa imorgon så fort jag kommer hit. ( + väntar på min buss :p ) Skall till gymmet och köra Cyckel i 45 min, spinning som man brukar kalla det.

Men nu måste jag dra så jag inte missar min buss! =)

Få bättre kondition genom att äta fisk..



Kom hem från gymmet för en lien stund sen. Har varit och kört Box 1 timme med Nea, så j*vla jobbigt men gud va man känner sig duktig efteråt :)
Sen satte jag mig i soffan med morsan och käka! det e så himla gött och käka efter träningen tycker jag. Hon kollade på ett program på 1an som heter Toppform. Handlar om en åk 9 klass som skall träna och äta bättre för att kunna slå en fotbolls klass i en hinderbana. Va lite kul och se faktiskt. De visade hur de gjorde bamba maten, och då kom jag direkt och tänka på den pannerade fisken och kalla såsen vi fick i bamba på Tynnereds skolan. Den va så j*vla god! haha Jag och sara doog för denna fisken! Och för pasta ost och skinksåsen vi fick, ( på den tiden åt jag ju kött. är ju vegetarian nu för tiden =)) Haha kom ihåg hur Danne brukade springa till bamba när han hörde att det var pasta ost och skinksås =)
De va tider det :)
Alla säger att de hatade bamba maten, men jag tycker inte att den var så farlig. Visst det var ju inte mammas mat men det gick ju alltid och äta något. Knäckebröd med grillkrydda på blev det ju en hel del också :) som man tog med sig ut på skolgården, som lite snacks på vägen.

Visste ni att man får bättre kondition av att äta fisk!? haha helt otroligt! Det är fettet i fisken som gör det. Fiskfettet gör blodet tunnare så att det får mer luft. Så nu behöver vi inte ut å springa mer! ät dig till en bra kondition! ÄT FISK ;) haha


Läste ut Dannyboy & kärleken igår kväll. Bra bok!  En roman på ca 230 sidor och skriven av Daniel Åberg.
Handlar om en tjej och en kille i 20 års åldern som träffas i stockholm på ett konstigt sätt. Sedan lär vi känna dem som personer och får följa med dem genom deras liv, va de upplevt och genom stockholms gator och klubbar.
Lite konstigt slut faktiskt. Boken tar liksom slut men sen skriver författaren att han tycker att det skall sluta på ett annat sätt, eller iallafall i en annan riktning så han skriver ett kapitel till.... spegelvänt!







"Dannyboy & kärleken är berättelsen om ett kaotiskt lördagsdygn.
Det är en historia om två människor som försöker undvika det förflutna genom att maniskt leva i nuet.
Det är en roman om en vandring genom Stockholmsnatten.
Om en stulen kändisplånbok. Om ett dialektalt krogvaktsbråk på Kvarnen.
Om irriterande minnen från Uppsalas studentvärld. Om Pet Shop Boys."






Blåsigt värre

Blev en lugn kväll hos Sebbe igår med hans kompis Mikaela och min Sex and the city box =)
Vi såg de 10 första avsnitten, grymma :) och hade en massa godsaker framme såklart. Chocklad, djungelvrål, jordnötter och såklart popcorn. I natt har det regnat och blåst en massa som ni kanske märkt. Och jag flög nästran omkull när jag skulle hem från Sebbe, så gissa om det va gött att krypa ner under täcket när jag kom hem :)'

Idag vaknade jag vid 1, gick upp och gjorde en omelett med tomat, fetaost och oregano för ovanlighetens skull.
( snart är det fetaostens dag! visste inte ens att det fans en sådan dag men det fins det tydligen. ) Sedan har jag stor städat! Var tvungen och städa mitt rum och hjälpa morsan eftersom vi skall ha 50 års fest här nästa helg.
Vet fortfarande inte vad jag skall köpa till henne så om ni har något förslag PLZ skriv! =)



Blev en lugn kväll..



Tänker inte skriva så mycket idag för jag känner inte att jag har så mycket vettigt att skriva om.
Tänkte bara skriva att jag bestämde mig för att åka till Mia och ha myskväll med tjejerna. Vi spelade lite spel, käkade en massa godis och kollade på Mamma mia. Sedan paxade jag och Renea för Mias säng och decka.
På morgonen vaknade vi av att Mickis sprang runt och tog kort på oss för att lägga upp på sin blogg. Säger bara att om du lägger upp pinsamma bilder på mig Mickis kommer det komma upp "fina" och "trevliga" bilder på dig i min blogg. Just so you know. ;)

Varit i stan och shoppat lite idag med Mia. Köpte jeans, hårfärg coh några linnen. 
Nu får vi se vad kvällen har och erbjuda =) men den kommer defenitivt bli lugn iaf.



Vi spelade bl,a vem vet vad =)

hmm.. hur skall jag göra?

Sitter i min säng och surfar runt och pratar med lite folk. Vissa ska ut vissa ska bara vara hemma och ta det lugnt, va fan ska jag göra? Har flera alternativ :

Dra ut med Sara och Maria och gänget. Dra till Inferno och träffa några gamla klasskompisar jag inte sett på länge eller åka ut till Mölndal och ha myskväll med Mia, Mickis och Nea och alla tjejer där ute.  Lugn kväll? Party kväll? Lugn kväll? Party kväll? Lugn kväll? Party kväll? Lugn kväll? Kan inte bestämma mig!
Jag vill ut men jag orkar inte fixa mig och gå ut och vispa runt och dricka en massa och vingla hem igen... RENEA HAR SMITTAT MIG :| ,.. oh no!

Haft en ganska lugn dag på jobbet i mitt aldeles egna rum :) En person sa till mig en gång att man måste plugga mycket och många år för att få eget rum på ett stort företag där man kan sitta och rulla tummarna typ... För mig tog det bara några månader och lite tur :) haha
Precis innan lunch ringde Sebbe helt förtvivlad och sa att han var vid Rosenlund och letade efter batteri lagret. Och eftersom han vet att jag sitter framför en dator hela dagarna så bad han mig slå upp det. Sen hade jag ju lunch så vi bestämde oss för att gå och käka! Det blev buffe på Pizza hut, as gött =) men tyvärr hade jag ju bara en timmas rast så fick små skynda mig tillbaka till kontoret. Tur att jag satt ensam i mitt lilla rum så ingen märkte att jag var sen tillbaka =)
( Agnes och Tobbe ni säger inte ett knyst! ;) haha )
Sen va de fredags fika som vanligt med chocklad pudding och fruktsallad. Och inte nog med det! Sara gjorde en skiiit god äppelkaka igår som jag fick några bitar av som jag tog med mig till jobbet och såklart mumsade jag upp dem med. haha lite för mycket onyttigt och söt saker för mig idag känner jag :p .

Nästa helg fyller morsan 50 år sheeeet morsan börjar bli gammal! Farsan ´har köpt ett presentkort på spa till henne från oss.. Men vad skall jag köpa till henne? någon som har något bra förslag och ge en som är född på medeltiden? :p haha morsan skrattar alltid lika gott när jag kallar henne för medeltids människa när hon inte fattar nått.


MSCs "fräckaste" människa? .... NOT

Sen vill jag bara lägga till en notice..
Tobbe som med egna ord är den "fräckaste" människan på MSC, vad skulle jag göra utan dig på jobbet? vem skulle jag klanka ner på om inte du hade varit här haha :p ... fick bloggen några stjärnor i ditt tycke nu då ? "sketblogg"
ät inte upp all tårta nu! Det fins faktiskt andra som vill fira MSCs rekord!

chefens rum är ganska soft =)

Igår jobbade jag inte  eftersom jag vaknade mitt i natten och mådde hur dåligt som helst.. Men det gick som tur va över efter lunch när jag äntligen fått ner lite mat som inte kom upp igen!
Och nu är jag tillbaka och sitter i chefens rum :) helt ensam och kollar ut på allt folk på kontoret där dem sitter i sina små grupper. Det är riktigt soft att sitta här inne måste jag säga, slipper lyssna på andras tjöt och de bästa av allt! jag får välja precis vilken radio kanal jag vill! :D. Låter kanske lite löjligt men när man sitter framför en dator hela dagarna så är radion ganska viktig :)
Har tagit en bild på mitt lilla rum som jag sitter i nu med som jag lägger in när jag kommer hem. Får ju göra det eftersom det är la de bloggen är till för, visa hur man har det och låta andra få läsa ens tankar typ. Och eftersom Mickis lagt upp en massa bilder från hennes jobb på Panalpina skall inte jag vara sämre haha =)




Så har jag sett Walt Disneys och pixars  Walle på Bio med Mickis =)
När jag såg reklamfilmen för den på Bio för första gången i somras föll jag direkt för den! Tyckte den såg himla mysig ut så och har tjatat om att jag vill se den sen dess.
Och jag rekomenderar den verkligen! Walle e så sööööt och filmen är riktigt rolig! De fans tillomed stunder då jag nästan började gråta. Den gav en även en tankeställare hur vi behandlar vår värld idag och hur det faktiskt kommer se ut om vi inte gör något åt saken.


                                                                                                


För er som inte vet handlar filmen om en liten robot som heter Walle som är ensam kvar på jorden med en massa skräp. En dag så landar det ett rymdskepp utanför Walles lilla lya och lämnar av en liten vit robot som Walle genast tycker är väldigt intressant. Detta är en kärlekshistoria med en massa skratt och tårar och en tankeställare!

RSS 2.0