Grattis Pa 20 år! =)



Nu är Pa tillbaka och fylde 20 år idag! Grattis! Vi var ju självklart tvugna att dra ut och fira detta så det blev ett gäng som drog och spelade disco bowling (som jag vann btw! som alltid ;)) Riktigt kul faktiskt. Sen åkte vi in till Queen en stund, så jag kom hem för en stund sen. Alla va ganska trötta efter att ha varit på studentfester 1-2 dagar. Blir ju ganska mycket dricka på dessa jävla studentfester vilket man ångrar lite dan efter om man inte e personen som tar studenten vill säga ;). Igår va det ju Frölundas tur. ¨Så vi var på park lane och fick såklart avsluta kvällen med ett besök på greenwitch tills den första morgon vagnen gick klockan 04.45 preciiis som förra året. Nästa student blir den 3 juni då Renea springer ut. Då blir det livat! =)



                              Grattis Pa!


Redan gått ett år...

27/5 Precis ett år sedan. De e sjukt, vart försvann tiden? vad har man gjort egentligen? haha shit nu när alla går på baler och ska ta studenten så kommer minnerna tillbaka =) Riktigt nice dag studenten. Hade hur kul som helst. Och så festade man varje dag hela veckan efter. När det stängde samlade vi ihop frölunda folket och satte oss på greenwitch och väntade på att första morgon vagnen skulle komma 05.22. Hihi snacka om att vara död efter de veckorna. Och imorgon är det Frölundas tur! =) Hoppas de får lika fint väder som vi hade.





Studenten 27/5 2008 - Tu3B



Balen!  =)


IFK-Malmö 2-0


Japp! Vi vann! =) och jag och Mickis var såklart på plats i klacken. Har även hunnit med en tur ut på näset och solat med Elin & Co. Riktigt gött att ligga och steka en stund. Inte för att jag får så mycket färg av det men gött att bara ligga och gotta sig lite. Men inget dopp i havet för min del...







Jag och Mickis med våra sallader från paprika. Gött mos!





                                                            Mkt fiiint!

SFB - Girls night out!


Solen lös riktigt gött igår. Å det tog jag och Eve vara på och gick ut med kaffe och cigg =) så underbart gött! ( dock lite för många cigg :p) Senare på kvällen tog jag med mig min vin flaska och drog ut till eklanda där vi satt ett gäng och drack vin och snacka lite skit hos en kompis. Det e så himla gött när man kan sitta ute hela kvällarna nu. Då ser man verkligen fram emot sommaren, stranden och de sena grill nätterna. Då är det inte längre så farligt att man är kvar här i Sverige bland vänner och sol =)

Idag är det utgång som gäller. Vi taggade som fan igår och bestämde att idag kör vi en vild girls night out! Alla SFB tjejer. Så idag smäller det! :D

Puss och kram ses på stan ;)


Varför är det så?


Man kan inte klara av allt ensam på egen hand. Ändå är det ännu svårare att be om hjälp när man behöver de...

Vad gör man när man har viljan men livet sviker...

 .

Tv freak


Blev ingen helkväll framför tvn igår som vi hade tänkt. Vi kollade på alla bidrag och sedan bestämde vi oss för att åka in och ta ett glas vitt. Så jag och Renea hamnade på viktoria med lite roligt folk =)

Söndags eftermiddagen spenderas framför tvn.

Greys Anatomy
One tree hill
Gossip girl

Sedan kör kanal 6 Knight rider från 22.00 till 02.30
Tv freak, i know!

Musik från Europa


Sitter och väntar på att Renea ska komma över med chocklad UTAN RUSSIN! Ska bänka oss framför tvn idag och kolla på Eurovision. De e nästan ett måste att se Eurovision finalen. Får se hur det går för sverige iår. Antingen kommer det gå as bra eller så går det åt pipan eftersom vi har en speciell låt. Men jag tror faktiskt det kan gå riktigt bra =). Hoppas! Heja sverige!

Igår va de feeest! Yasin har ju fylt 20 år så vi var ju tvugna att fira honom. Lokal fest, viktoria och gamle port. Gamle port skulle inte varit mitt första val om man säger så men man följer väl strömmen. Gick in och dansade en stund och sen hamnade vi på Tintin. Kyckling och potatis! hihi =)



En fika, en resa tillbaka till grundskolan...


...Ja, jag var ute på Näset hos Elin min gamla kompis från grundskolan. Hon gick i min parrallel klass och vi dansade rätt mycket tillsammans i slutet. Har inte träffat henne på jätte länge så de va riktigt kul att sätta sig ner och uppdatera varann lite och snacka gamla minnen =).

Var inne på H&M idag en snabb. Matthew Williamson släppte ju sin sommar kollektion där idag. Hittade lite intressanta saker faktiskt och mycket fina och färgglada bikinis.


Imorgon är det fredag och fest! Har verkligen sett fram emot helgen, att få festa och dra ut =) Får ligga i lite nu har jag märkt sen jag och Renea grävt upp lite pinsam och häpnands väckande fakta förra helgen. Sen är det ju Eurovision på lördag, de måste man ju kolla på en stund iaf =).

Ne nu ska jag sätta på en gammal go disney film och drömma mig bort en stund! hihi


... Främmande katt

Den främmande katten jag skrev om för ett par dagar sedan kom tillbaka idag. Visade sig att den tillhör grannen och har kommit in via våra balkonger. Nu vet man iaf vart den kommer ifrån =)

Imorgon blir det bio! Premiären av Ängkar och demoner. Hoppas den är lika bra som Da vinci koden, men det återstår att se...

Sidan för partybloggare förbättras varje dag. Ska bli kul att se slut resultatet. Kan bli riktigt nice faktiskt. 18 maj beräknas den att bli klar. Kommer med mer info senare =) När jag ändå ar inne på blogg ämnet kan jag ju avslöja att Marija har gått och skaffat blogg. http://marijabozovic.blogg.se/  hihi lite kul faktiskt =)

Changeling


Precis kollat klart på Changeling. Riktigt bra och känslosam film. Handlar om en mamma som kämpar för att hitta sin försvunna son och polisen, LAPD, vägrar att hjälpa henne att hitta den rätte pojken. Den är baserad på en sann historia.
Angelina jolie har huvudrollen.

"Filmen, som utspelar sig i Los Angeles 1928, är baserad på en verklig händelse. Den ensamstående mamman Christine (Jolie) återvänder hem från jobbet och upptäcker att hennes nioårige son Walter är försvunnen. Polisen tycks måttligt intresserade av att hjälpa henne. De har sina egna bekymmer då anklagelser om korruption haglar över dem från alla håll. Efter flera månader hittar polisen en pojke som de påstår är Walter och sammankallar pressen till "återföreningen". När Christine träffar pojken är det tydligt att det inte är Walter"




Regi: Clint Eastwood

Har velat se denna filmen länge men har inte blivit så. Men ikväll blev det av. Jag och pappa bänkade oss framför tvn och satte på denna känsloladdade film =)


What if...


Alla vet vi hur det käns att kolla tillbaka i tiden och undra what if... Den känslan klarar inte jag av. Jag måste nästan hoppa in i saker ibland bara för att inte behöva se tillbaka och tänka just what if... Vissa saker är skrämande och nerverna säger till. Men när nerverna kommer smygandes så tänker jag på den otäcka känslan what if, och de ger mig en push att faktiskt testa på och gå vidare. Tyvärr funkar inte alltid detta. Vissa saker vet man redan i förväg att det inte kommer funka, att man inte klarar av det. Detta är nästan en värre känsla. Att det inte funkar och att man inte kan göra någonting åt det, önskan om att saker och ting skulle varit lite annorlunda. Men man kan inte ändra på allt. Vissa saker är som de är. Och man kan bara hoppas på att när man själv inte kan göra något åt det, att någon annan kan...

fulla gubbar



Stressig dag i baren med en massa fulla killar och gubbar. Riktigt fulla gubbar är nog det bästa/värsta som fins. De ger alltid mycket dricks men de ska alltid säga en massa onördiga saker och lägga armar runt om en å berätta att på den gamla goda tiden bla bla bla.... Så de va riktigt gött att få komma hem idag =) ska pumsa direkt. Sista praktik dagen imorgon =) sen är det bara lite papper som ska fixas så är jag certifierad bartender. Gött! =) Ut och fira det imorgon om jag inte  slutar allt för sent :D  wiiie

En främmande katt..

hahaha ja en främmande katt i huset! kom hem vid 1 från Berså och gick in i mitt rum och satte mig framför datorn. En timme senare så knackar pappa på dörren helt ny vaken och frågar om jag tatt med mig en katt hem. Jag tror att han går i sömnen eller nått. Varför skulle jag ta med mig en katt hem lixom? Å så springer det in en katt i mitt rum. En grå as söt katt. Helt förvånad. Men vi fick släppa ut den igen. Kan inte ha en främmande katt springandes här. Fast den var riktigt söt.

Partybloggare. Japp det är vad jag ska bli. En polare som heter Andy håller på och skapar en sida där fest och musik står i centrum. Han har frågat lite kompisar om de vill vara med som partybloggare på sidan och det tackar man ju inte nej till. Lanseringen beräknas nästa vecka. Så kommer med mer info senare =)


Mojito

Kom nyss hem från jobbet. Letar efter lite jobb nu eftersom min praktik tar slut denna veckan. Vet inte riktigt hur det blir med Berså efter det, kanske blir lite extrajobb isåfall. Letar lite utomlands faktiskt. Vill ju jobba utomlands ett tag men blir nog att man stannar hemma över sommaren. Är ju faktiskt inte så hemskt nu när värmen kommit till oss. Jobba, festa och bara njuta av solen med underbara vänner =)

Alla vet vi ju att Mojito innehåller mynta. Men de e några personer som frågat mig hur man gör en Mojito och vad alla ingridienser är. Så här kommer ingridienserna och en förklaring till hur du lätt gör en Mojito hemma =)

Rom (havana club)
Sodavatten
Lime
Råsocker
Mynta
Krossad is

- Släng i ca 4 lime bitar, 2 teskedar råsocker och en knippe mynta i ett stort glas (33 cl)
- Mortla så att all lime juice pressas ur lime bitarna
- Lägg i en sked (så du kan blanda om när du hält på en massa krossad is) 
- Fyll upp med krossad is ( ta is bitar och lägg på en hand duk. Dunka duken i väggen några gånger eller ta en hammare eller något och slå sönder isbitarna. Slå inte sönder saker bara ;) hihi )
- Blanda så att inte allt det gröna ligger på botten
- Häll sedan över 4 eller 6 cl Rom - Havana club och fyll upp resten med soda vatten.
- Sätt en lime klyfta i isen eller på kanten av glaset som garnish =)

Lycka till! =)








Nsync - Tearin up my heart


Ligger och lyssnar på lugn 90 tals musik och hör hur regnet smattrar på fönsterrutan. Tycker det är så mysigt att sitta inne i värmen när man vet att det regnar och har sig utanför. =)
Efter en helg med bl.a Grillning, övernattning i Reneas stuga och 5 kamp på liseberg är det gött att bara få ta det lugnt. Lyssna på lite gammal musik och tänka tillbaks på de gamla och drömma vidare.

Drink Tips =)


Hemma efter en kväll bakom baren på Berså och en fika med grabbarna. De e inte så glamoröst att stå bakom baren skall jag säga er. Stress och fulla människor som skriker och aldrig kan bestämma sig är den största dosen man fåår.
Men nu börjar man iaf finna sig till rätta bakom baren =) Lärt sig en massa nya goda drinkar med! Här kommer en av de!

Drink tips:

Bacardi grand melon ( som även är super god att blanda med bara sprite )
Tranbärs juice
Apelsin juice
Krossad is
Lime

Tropisk smak, Super goood =)

Va en sväng i slottskogen idag. De va inte liite skräp på gräsmattan framför Björngårdsvillan kan jag ju säga. Jag är inte avensjuk på de som skall städa i slottskogen imorgon. Kan tänka mig att det ser lika jävligt ut i Asaleadalen. Sjukt! Men de e Valborg =) kommer själv ihåg hur man va i slottskogen me lite sprit man kunnat skaffa när man va mindre. Haha roliga minnen där. ..

Nu är det en fullspäckad helg med grill, övernattning, träning och 5 kamp på liseberg. Ska väll kunna klämma in lite vin och fest där med förhoppningsvis =)  Glad 1 Maj allihopa!

RSS 2.0