Södra frankrike och spanien


Jaa glad midsommar på er alla i efterskott hoppas ni haft en härlig midsommar helg. Det har jag haft =) Soft som bara den. Trodde det skulle bli lite vildare fest i fredags faktiskt men det var ganska gött att det va så lugnt som det va. Jag va i Borås i min sommar stuga med min kusin, Renea mina bröder och deras kompisar. Grill och vin och lite shots, gött =)
Och imorgon skall jag iväg igen... En kompis ringde mig igår kväll och frågade mo jag var sugen på att hänga med på Road trip till Biarritz södra frankrike och surfa. Spontant. Vem kan säga nej till de? så de va bara och palra sig hem och börja packa. Och imorgon bär det av =) Ska bli gött att komma iväg ett tag och underbart att inte veta exakt när man kommer tillbaka men vi har tippat på ca 2 veckor. Har även tänkt att försöka trilla över gränsen till Spanien. Men ha det gött alla party svenskar här i Sverige! Ryktas ju på att det ska bli fint väder här i veckan. Ta vara på det =)


Jobb i Oslo


Imorgon blir det en tripp till Oslo i Norge. 8.30 går bussen. Usch tidigt! men de e bara att ladda mp3n med massa skön musik och sova en stund på vägen upp. Har precis skrivit ut typ100 Cv. Här ska de letas jobb!  =)

Lite länkar till er som funderar på att skaffa jobb i Norge:

hybel.no
finn.no
nav.no
jobbinorge.se

sverige-norge.se
backpacking.se


orka vara sjuk...


De är väl typiskt att bli sjuk när man för en gång skull planerat att göra något... Ligger här i soffan och kan knappt andas och imorgon har vi planerat att åka till Norge. Detta kunde ju inte kommit mer lägligt. Någon som har några bra tips att ge på saker man kan göra när man är sjuk? Själv brukar jag köra på varm mjölk med honung i. Inget man blir bättre av men det är riktigt gött för halsen för stunden =).

=)


Ah har inte blivit så mycket bloggande på senaste tiden. Inte haft någon större inspiration om jag får erkänna. Men det kommer väl. Det är ju faktiskt sommar även om vädret inte är det bästa.

Idag blir det en sväng till viktoria och sedan till folket hos Sara. Ah Sara har ju kommit hem från Australien trippen nu för ni som inte viste de =) Ne nu ska jag fortsätta med att göra iordning mig.

Puss och kram syns på stan :p


www.partybloggen.com


Guitarr Hero är så roligt va =) Hade ett gäng här hos mig igår som spelade. De e farligt, när man satt på det så kan man inte sluta spela.

Hade drink kväll i fredags med en massa goda drinkar =) Här kommer ett litet drink tips för er som gillar annanas =)

Is
Vodka
Cointreau
Annanas juice

Så va det dax för premiär för partybloggen. Nyheter, fester, tävlingar, nöjen, partybloggare och mycket mer. Klicka in och kolla!!   www.partybloggen.com






Vita klänningar och visselpipor


Grattis Renea till Studenten! Varit en lång och fartfylld dag då Renea tog studenten på hvitfeldtska. Är riktigt glad att jag inte hängde med på hennes studentfest, skulle aldrig orkat tagga och festa idag. Renea var helt död när jag plattade hennes hår för utgången, ingen vet hur långt hon kom haha. Men det är ju hennes student så hon får köra på! Kan ju alltid tagga med sin kära visselpipa  ;)
Har även varit hos Marko en stund =) så gött att veta att alla från gamla klassen 9E har tagit studenten nu. Vi klarade det allihopa! :D





Streetlight people =)





Morsdag


Varit ute vid havet och solat för fösta gången i år =) Riktigt gött! Inte för att jag blir särskilt brun, blir snarare röd med de e gött och bara få ligga och ta det lugnt med tjejerna. Blev dock inget första dopp för min del. Väntar nog lite till innan jag dyker i de kalla vattnet.

Denna veckan blir det många studenter att gå på.

Tisdag: Katrinelund
Onsdag: Hvitfeldska (Renea!!!!) & Lerum
Fredag: Nti & kungsbacka gymnasium

Så det blir en del. Kul och se alla som springer ut men endå sorgligt för man vill ta studenten igen! De va ju så kul! haha men men.

Partybloggen tar sig riktigt bra nu =) så får hoppas på att lanseringen inte e alltför långt bort nu. Man vill ju se vad folk tycker och vart folk hänger för på klubbar här i gbg nu när sommaren är här. Men kommer som sagt med mer info när de e helt klart =)

Morsdag idag! Grattis (eller vad man nu säger) alla mammor! =)

RSS 2.0