Tankar och ljus för Oslo och Norge




feeling free



Ne nu har jag blivit trött på Sverige... Nu vill jag ut och jobba igen. eller aah först till Ibiza som kommer att bli sjukt niiiiice :) och sen pysa iväg någonstans.

De e så synd att ingen fattar hur det är av de jag umgås med. Vist kan man berätta om händelserna man är med om när man är ute och jobbar men man kan nog aldrig riktigt fatta grejjen om man inte gjort något liknande själv. Därför tycker jag ibland att det kan bli jobbigt att vara med människor en längre tid som inte fattar saker jag gör eller säger. Många fattar inte att detta är min passion just nu i livet. De e de jag vill göra! Det är det jag ser fram emot och jobbar för. Jag ´försöker att få dagar att gå snabbare så att sommaren kan ta slut så att jag kan komma iväg igen... Eller iaf börja få svar från mina företag jag sökt jobb hos. De e tur att man har Flow, en kompis från guide skolan och vi gick animation utbildn. tillsammans. Synd att hon bor på andra sidan av detta land bara....

Jag vill bara åka iväg å känna mig fri igen. Känna mig som mig igen...



Just found this foto. This is the first time i'm out with the girls in Tenerife.
I remember that i was a little bit sceard to go out and party with my boss
but in the end  it seems she is more of a party animal then I. Really nice night. :)

Crazy beautiful


Faith makes things possible, not easy..


Jag söker en massa animation jobb nu inför hösten och hoppas verkligen på att bli antagen av något lite större, bättre och säkrare företag så man kan stanna hos ett tag.

Har precis packat ner en massa minnen (eftersom vi ska flytta) från ställen jag varit och bott på och bara längtar till att få ännu mer saker att ställa bredvid dessa minnen. Jag längtar till hösten! Fram till ibiza och sen går det förhoppningsvis fort tills jag kommer iväg efter det. Spelar ingen roll vart bara någon annan stans! :)

Faith makes things possible, not easy...

 

RSS 2.0