Spanien!

Liten liten snabb uppdatering =)

Är skit gött här nere! Har strålande sol och ca 20 grader. Massor med härligt folk, fest, shower och massa plugg. Har typ ingen fritíd alls. Men som sagt så gör vi ju en masssa kul så de e rätt lugnt =) vi har t.ex gått på glödande kol, FESTAT, klättrat,varit i barcelona, spelat upp shower för hela skolan och mycket mycket mer.

Vi är ca 85 svenskar och ca 90 danskar på kursen. Hotellet är helt okej men maten kunde varit lite bättre. Massa massa friterat men man överlever det med =)

Va lite kort kanske men hade bara 15 min att tillägna datorn just nu. Skall iväg på lektion nu igen å de vill man inte komma försent till. Men hoppas att jag snart kan komma upp med lite bilder =) alltid kul.

Hoppas alla har det bra där hemma!!

Puss på er!

5 dagar kvar...



Nu är det mindre än 1 vecka kvar tills jag åker! =) =) =) Åker på lördag eftermiddag. Tåget till stockholm. Där kommer jag få sitta i ca 4 ½ timmar på att flygbussen till Skavsta ska gå klockan 3.40 på natten. Sen ska man sitta och vänta på flygplatsen i ca 2 timmar till kl.7 då de bär av till Spanien!
Dryg väntan men kommer ju vara så värt när jag väl kommer ner. Kommer bli kul! Har packat igår och idag. Jag tror jag kommer att klara 15 + 10 kg vikten som jag får har med mig om jag slipper ta med datorn. Men om jag måste ta med mig datorn är det ute med mig! Haha, hoppas man inte behöver ta med sig datorn. Vill gärna va utan den faktiskt. Betalar 20 spänn för 1 timma i veckan eller nåt för att få komma in på nätet en snabb.

Känner mig sjukt stressad. Är så mycket som skall göras innan jag måste dra + att jag jobbar hela denna veckan.
Köpa solkräm å lite annat, fixa försäkringar,träffa nära och kära en sista gång, ringa skolan om en massa saker och mitt upp i allt så kommer deklarationen från norge som måste vara gjord senast den 30 april! Palla! Och jag fattar typ ingenting. Jaja, de är väl bara att lösa.

Kommer att bli en stressig vecka men väl nere i Spanien kommer de nog va sååå värt de =)





RSS 2.0