I sommar regnet.




Silence



Skriker och skriker ut i mörkret men inget ljus tänds... ?



What is your deepest fear?



"Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness, that most frightens us. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. We are all meant to shine as children do. It's not just in some of us; it is in everyone. And as we let our own lights shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others."










PIP 2010 !






PUTTE I PARKEN 2010!!

Jag ska dit!Och det kommer bli , wait for it... LEGENDARY!!!! =)

Leva livet perioden!



Massa ledighet nu. Men man blir lite uttråkad av att inte ha något att göra. Har ändå hållt igång ganska bra med fest och fika. Men man vill göra nått som betyder nått emellanåt. Har jag ett litet problem med, bara ta det lugnt när jag kan. Men de hade nog varit lite bättre om fler hade lite ledighet, eller bara inte va så j*vla lata HELA tiden. Shit folk i 20 års åldern beter sig som 40 ibland ( ska jag säga som hela tiden säger att jag känner mig gammal :p, men jag gör saker endå faktiskt haha ) Lev livet va fan de e sommar och vi e fortfarande unga. HAr kommit in i vem faaan bryr sig period. en period som kan framkalla lite pinsamma situationer kanske. Men en period som man måste ha för att känna att man lever. Att inte allt måste göras rätt hela tiden.

Can't handle a real dog, he can't handle a real woman!




Gräs mellan tårna







Har varit ute och sprungit 2ggr denna veckan. I måndags med Sara och idag ensam. Så nu skall de sättas igång med träning igen. Måste ju ha lite kondition när jag åker ner till Spanien. Annars kommer jobbet ta kol på mig haha.

Har även hunnit med att vara på stranden, druckit en del glas vin och idag har jag hjälpt Maria att måla sitt vardags rum i sin nya lähgenhet. Fina grejer =). 

Det är sjukt gött att värmen och solen har kommit till oss. Sola och bada, umgås med vänner och träffa nya människor, Dricka vin och upptäcka nya ställen. Sommar!!!
V.30 skall vi antagligen på festival. Putte i parken! Ser fram emot ljuv musik och en massa god dryck och gött sällskap! :D

Fest i helgen!
Puss och kram ses på stan!

Spanien!!



ESPANA!!!!! :D
Gött Spanien vann hela VM precis som de skulle göra!

Party weekend


Denna helgen har det bara varit party och lyckade partyn också måste jag säga. Fredagen va vi på Berså och lördagen grill party och sedan vidare till trädgårn. Riktigt nice, jag och Eve shakade loss på dansgolven som vanligt och vi har träffat sjukt mycket folk nytt som gammalt. Denna helgen har verkligen fått mig inse att Göteborg är verkligen en sjukt rolig stad att festa i på sommrarna. Med rätt folk, musik och ute servering kan ju mycket gå fel :)



Shake thah as!




Holland - Spanien




Holland - Spanien i final! ME= HAPPY :D
Jag håller självklart på spanien eftersom jag kommer att bo där de närmsta månaderna.

Vilka hejar du på?















Aktivitets guide i Spanien!



När jag var liten ville jag jobba utomlands. Alla frågade mig vart jag ville jobba och som vad. Jag svarade alltid att jag inte visste vad jag ville jobba som. Och på frågan vart svarade jag: Jag skulle kunna tänka mig att jobba i Spanien. And look at me now. Om ca 1 ½ månad så drar jag till Spanien, kanarie öarna för att jobba som Aktivitets guide. De verkar som om folk alltid vill hitta negativa vinklar och hinder för att försöka nå sitt mål, sin dröm istället för att börja i en ände och ta första steget mot vad man egentligen vill och drömmer om.
 
Jag kan! jag vill! jag gör!



The blogg is back! :D haha

RSS 2.0