Hund snack!


Varit i stan med Marija idag och käkat kina mat.. mums!

Sen åkte jag hem och badade min lilla golvmopp Grållan. Hon brukar inte gilla att bli badad men hon brukar gilla att bli torkad. Frote handuken kliar säkert ganska gött och efter det så springer hon runt i hela huset som en galning och rullar runt och kliar sig mot mattorna, hihi ganska kul å se faktiskt, hon är som ett yrväder!  =)






Satte på Tvn för en stund sen och zappa till MTV. Där visar de hur kändisarnas hundar har det. LYX!
De lägger flera tusen på att ge hundarna massage, skönhetsbehandlingar, sängar, kläder, smycken m.m.
De betalar även för manikyr och pedikyr för hundarna! De lägger på nagellack på hundarnas tassar! hur sjukt är inte de??  De fins även en butik där de klipper och fixar hundarna för att de ska se yngre ut  :| whaaaat?.  Många kändisar anställer även en personlig tränare för deras hundar eftersom de är för "fina" för att springa ute i en park. Den personliga tränaren hjälper hunden att hålla sig fitt genom att låta den springa på ett rullband eller simma. De låter även hundarna gå på dieter!  Asså hur sjukt är det? 
Paris hilton har lagt ut 2000 dollar på en liten säng till sin lilla Tinkerbell och Tori spelling la ut 2300 dollar på en säng som liknar en bröllopsäng till sin lilla mops.
Hundar ska inte ens få vara hundar längre. De e sjukt! Låt hundrana springa runt och leka och lukta andra hundar i rumpan som de ska göra! 



Ne nu börjar Greys på 5an!

Hejhopp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0