Ett nytt kapitel...



Det slog mig som sagt för några dagar sen attt jag faktiskt ska iväg och jobba i Spanien snaart. Men idag slog det mig att detta kommer att förändra mig och mitt liv. Ja menar vem vet hur mycket det kommer förändra mig som person. Kanske till det sämre men förhoppningsvis till de bättre. Vad händer när jag kommer hem igen? om Jag kommer hem igen? Alla kommer ju ha gjort en massa saker och visa är väl kvar där de alltid har stått. Dessa 2 sista veckorna kommer vara de sista som mitt liv är nu. Sen kommer jag att gå in i ett nytt kapitel. Lite skrämande faktiskt, men spännande :)

Skåål för förändring! :D

PANG...


... jag kom precis på att jag skall till spanien om 2 veckor.
Bara 2 ynka veckor kvar. Fan va tiden gick fort. Kanske är dax att sätta igång att fixa alla grejer som behövs fixas inför resan. Pass, packning, betalningar, inköp å annat. Fick en lista på vilka som skall vara med i våran intruduktions kurs de 2 första veckorna. De e folk från Polen, Tysklans, Romänien,Ungern,Spanien och så e vi 3 tjejer från Sverige. :)

Här ska jag gå min intruduktions kurs... http://www.hotelh10bahiablancarock.com/en/index.html

Shit, jag ska till Lanzarote...



Putte i parken


Alkoholhaltiga drycker, musik och dunder, blöta tält, roligt sällskap,presenings åkande i ler backar, stövlar och en massa skratt.

jag låter bilderna tala :)
















RSS 2.0