Stjärntecken och ostar



Denna dagen har bara försvunnit. Va ute och tog några glas vin igår och Sara hängde med mig hem och kollade på film halva natten och Sara va måtligt glad när min chef från msc ringde klockan 8 på morgonen och undra om jag kunde komma in och jobba idag p.g.a akut sjukdom. Och jag har ju inga anledningar till att säga nej till jobb så de va bara att hoppa upp och göra iordning sig och fjäska lite för Sara så hon skulle köra in mig till stan. haha hon var nojig hela vägen, trodde att polisen skulle stanna henne för att blåsa. Men de slapp hon som tur va =)

På kontoret va allt som vanligt förutom att de gjort om systemet och mejlen så att man inte fatta någonting. De räckte lixom inte att jag knappt kom ihåg nått haha. Men som tur va så hade vi inte ohygligt mycket att göra. 

Stjärntecken - intressant eller löjligt?
Jag tycker det är intressant! =) tycker att det är kul att försöka gissa stjärntecken på en person utifrån deras egenskaper. Man kan faktiskt se sånt på människor sedan fins det ju alltid undantag. Men detta tyckte SJÄLVKLART Thomas va löjligt tills vi kom in på kinesiska stjärntecken då han satt i ca 30 minuter och läste om Råttan,Ormen,Geten och allt va det nu är. Nu skall han komma på "nya stjärntecken" och kom på ost från ingenstans. Men vi har ju några getostar hos oss så jag tror faktiskt på denna iden hahah! ;)

Imorgon är det tillbaks till kontoret klockan 8, så nu skall jag kolla på film och decka..
Ha de nice alla små ostar :p


Vattumanen


Vattumannen är lugn, envis och självständig. Du ger ett seriöst och okonstlat intryck och ligger alltid steget före i din intuition och klara tänkande. Vattumannen vågar gå sin egen väg och tänker alltid i ett längre perspektiv. Du svävar sällan iväg i känslomässiga och överromantiska drömmar. För dig är realism, kunskap och sunt tänkande stora nyckelord.

När det gäller kärlek har du inga romantiska drömmar eller visioner på hur det ska vara. Kärleken kommer när den kommer. Din partner bör också dela din syn av frihet och oberoende, att man även i ett äktenskap bör leva som två fria människor och inte som en.

Du visar mycket sällan känslor offentligt, men i hemmet överraskar du en del, även på det romantiska området emellanåt.


Grattis Mickis 20år

Idag kom morsan och farsan hem. Har inte sett dem på över en månad så de va faktiskt lite kul att se dem igen tills morsan börja hacka på en som vanligt att ta bort små saker och städa sånt som bara hon ser. Hur pallar hon? Men nu känner man verkligen att vardagen är tillbaka. Det enda som fattas är små ljud av 4 tassar på parkettgolvet i vardags rummet när man kommer hem. Saknar lilla Grållan =(...

Idag va de fest i Åby, fira Mickis lite som fyller 20 år idag. Grattis Mickis! Jag vet någon som kommer vara på systemet imorgon hehe. Sen drog vi in till stan. Skulle dratt in på trägårn men de va riktigt lång kö så vi drog på cafe och käkade lite istället. Lätt värt! haha sen drog vi hem. Renea körde nyktert ikväll så hon hade bilen med sig. Så himla gött att slippa sätta sig på spårvagnen för att komma hem. Taxi Renea :D haha Ne nu skall jag surfa lite kolla om jag hittar något jobb man kan söka eller någon rolig utbildning man kan gå kanske. Får se vad som faller en i smak.... =)


Regn = film

Regn,regn,regn. Film, film, film. Jag är rastlös!! till helgen blir det iaf lite fest. Fredag och lördag bokat. Och sara kommer tillbaka till gbg imorgon. wwwie :D käns riktigt konstigt att inte ha henne runt sig längre. Ne nu ska vi sätta på en till film här eller kanske spela ett spel...  

Regndans

Kan inte alla dansa regndans så vi kan få lite sol över denna regniga stad!


Rastlös!

Är sjukt rastlös!! Har varit med folk konstant i 1 månad nu och gjort saker hela tiden. Levt tätt inpå varann och alltid vaknat upp bredvid någon. Och nu är man tillbaka och ensam hemma. Helt tomt, tyst och ensamt. RASTLÖS. Fins ingen å prata med =(. hahah man blir typ handikappad!! Musik hjälper mot tystnaden men ensamheten är fortfarande kvar. hallå underhåll mig någon hahah. Eh får gå ut och ta en cigg och coola ner lite. Eller kanske gå ut å springa? :o haha ne så duktiga orkar vi inte vara just nu. De blir cigg och sen en film. om jag orkar sitta stilla hihi =)

Laddat batterierna


Har precis lagt upp bilder på facebook från vår road trip. Blir aldeles varm och drömmer tillbaka när man kollar igenom bilderna. De va riktigt kul och precis vad jag behövde för att ladda batterierna. Känns lite lättare att ta tag i saker här hemma när man softat och levt livet ett tag. Va på arbetsförmedlingen idag och imorgon skall jag tillbaka till kontoret, Msc för att få lite papper påskrivna sen blir det ut och kolla om det fins NÅGOT jobb någonstans. Deltid, extra vad som helst just nu så man kan tjäna lite pengar. Gick inte så bra med jobb letandet i Oslo. Vi delade ut en del CVn men ingen intressant som har hört av sig. Får se om de kommer nu i augusti. Egentligen känner jag för att söka mig lite mer söder ut. Där kan man ganska lätt få jobb inom turismen om man kan bra engelska och det kan vi ju om man jämför med va de kan i söder. Men vi får se hur det blir. Hoppas man får något erbjudandande någonstans iaf =) Är det någon som vet ställen som söker personal så får ni gärna tipsa! =) det är typ det enda sättat att få jobb nu för tiden, genom kontakter. 


Hemma igen

 Nu är jag hemma igen efter nästan en månads road trip. Det har varit hur soft som helst och vill lätt tillbaka till Biarritz. Fest, sol och bad, surf och en massa drickande har dagarna bestått av, det största besluten vi behövde göra va att bestämma oss för vad vi skulle äta. Bjuder på lite bilder istället för att skriva en massa =)


Rose vin mums!


Våran favorit servitör som bjöd på goda drinkar =) Cafe Kirola!




Det är inte så lätt som det ser ut att surfa. Vågorna är riktigt kraftiga! tror jag
svalde halva atlanten.







Sally (Våran Dodge van) började koka på vägen hem och på vägen ner fick
vi 2 punkteringar så vi fick sova längs autobahn och bli bärgade till en bilverkstad.
Att åka på vägarna med Sally har varit halva nöjet med resan =)


Vi fick många blickar och skratt när vi åkte förbi folk på gatorna. Inte så
konstigt eftersom vi kommer med en stoor van med massa text och bilder på =)


Tova och Pumpa på båten påväg hem.


Hela gänget på Kirola. Sara, jag, Axelsson, Bond och Carlasjö

Biarritz


Ja nu ar jag i Biarritz och surfar ,solar ,badar och festar. Semeeeester hihi :) vi har varit har i 2 veckor nu och aven tatt en liten tripp ner till san sebastian i spanien. Till helgen blir det surf festival har sen sa bilar vi upp genom frankrike och tyskland och se om vi kan hitta lite intressanta saker att se och lite fest stader. Skriver mer om resan nar jag kommer hem. De enda ni behover veta nu ar att det ar soligt och varmt har nere, hur harligt som helst!! ha det bra allihopa dar hemma nu!

RSS 2.0