Alltid taggad?

.

He's just not that into you

Solen gör verklig en så man klarar dagarna nu för tiden. Att det går åt rätt håll, sommaren är påväg!
Helgen har varit lugn. Och de behövdes! Bara tittat på film och tatt härliga promenader i solen med Renea. Underbart att bara sitta ute i solen och njuta.




Var på Bio i torsdags. Såg Dumpa honom ( he's just not that into you )
Helt underbar film! Tjejer ni måste se den! Man sitter och småler nästan hela tiden för att man känner igen sig själv och sina tjej kompisar. Den är skit rolig samtidigt som det är en viss sanning i de. Och det är sjukt många bra skådespelare med! Bland annat: Ben Affleck, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Drew Berrymore och min mysis Justin Long. Tycker han är så himla mysig! =)


"Ett gäng smarta, roliga och extremt dedikerade tjejer försöker lära sig kärlekens komplicerade koder för att hittar den rätte."


Step by step


1 Vecka har gått sedan jag slutade för denna gången på MSC. Har alltså inte gjort något speciellt denna veckan utan varit ute och njutit av solen och vart i goda vänners sällskap. Men nu börjar jag att tröttna på ledigheten igen. Dags att ta tag i saker.

Mål. Det känns som om man måste ha mål här i livet, Och det har snurrat i mitt huvud denna veckan. Plötsligt känner man sig stressad för att man inte vet vad man vill eller inte uppnått de man velat uppnå vid denna tiden. Men varför känna sig stressad och ha bråttom med saker och ting egentligen? Och även om man försöker att intala sig själv att det kommer lösa sig, det kommer komma, sluta stressa. Så kommer ångest kännslorna och stressen endå.

Ne, nu är det helg och fest! och nästa vecka ska vi ta tag i saker! Måste se till att nå mina mål jag satte upp för snart ett år sen. Det är väl så man får ta sig fram. Step by step.

Våffel dagen!


Idag är det våffel dagen och jag hoppas att alla har ättit massa goda våfflor. De har iaf jag gjort =) Hemma gjorda, ingen rostig mix som man blandar ihop på 2 min.  Underbart gott!

Och solen har varit framme idag igen. Underbart gött. De e roligt hur mycket mer positiv man blir när solen tittar fram! Jag och Renea tog en tur i naturen och tog lite roliga kort.


     

Donken me Danne


Ännu en solig dag! =) Tills jag gick till Donken me Danne nu på kvällen då det började snöa!  Asså Sveriges väder är sjukt! Ingen vet vad som kan hända. Skulle inte bli förvånad om vi hade snö på midsommar...
Ne inga mer negativa tankar nu! Nu är det bara att hålla tummarna för att det blir vår och varmt snart och att jag hittar en bra praktikplats! Japp ni såg rätt. Äntligen har min tumme läkt, så nu skall jag försöka ta tag i drink skakandet så jag kan komma med lite roligt att berätta. Har verkligen inte fått någon (Tonis favorit ord) insperation till skrivandet på sista tiden. Ändring på de tack! =)

Gran Torino


Ute och firade Micke T igår med hans gäng. Riktigt nice att komma ut och träffa lite nytt folk faktiskt =)
Och idag har vi legat hemma hela familjen och kollat på en massa film. Bl.a Gran Torino. GRYM FILM! Ett måste att se!
Vill inte dela med mig så många tankar och åsikter om filmen. Utan låter er kolla på den själva innan.

Tycker inte att beskrivningen får en att bli intresserad av att titta på filmen, men filmen handlar om så mycket mer än vad beskrivningen säger. Men framför allt om rasism.
Clintan är klockren!





"Walt Kowalski har precis blivit änkling och hans barn vill att han flyttar till ett äldreboende. Walt vill inte flytta även om han tycker att det bor väl många "non Americans" i kvarteret. Walt har speciellt svårt för asiater sedan han slogs mot dem i Koreakriget.Konflikterna eskalerar då grannpojken Thao  försöker stjäla hans älskade bil, en Gran Torino från 1972. Det visar sig att ett gäng ligger bakom stölden, Clintan blir lite av beskyddare för Thao, och blir indragen och självmåltavla för gängbråken."

tomt


Sista dagen på MSC. (brukar låta så) men denna gången tror jag faktiskt att det är sista dagen, iaf på ett bra tag. Nu är det ju bara en vecka till innan jag får börja göra saker med min tumme igen =) Så nu måste jag ta tag i praktiken!
Händer inte så mycket intressant annars. Massa 20 års fester hela våren som vanligt. Förstår inte så många kan fylla år under Februari-April. Man är alltid pank i slutet av månaden dessa 3 månader p.g.a alla födelsedagar! Imorgon skall vi till Manana och fira Micke T. Kan bli nice =)  Ne nu e jag trött!

God natt på er alla små lusätare!


Är våren verkligen här?



VÄLKOMMEN SOLEN!! =)
Helt underbart att solen har kommit fram nu. Får bara hoppas på att den är här för att stanna! Tycker att det är dax att det blir vår nu. Ett steg närmre sommaren! Lite jobbigt bara att man måste sitta inne framför datorn hela dagarna och jobba när man bara känner för att gå ut och sätta sig i solen med något gött å dricka. Men men, på fredag är det sista dagen (för denna gången ;))


I don't wanna be Anything other than what I've been trying to be lately.



Jag har bott i en förort till Göteborg som kallas Tynnered i hela mitt liv. Och där med har jag växt upp och levt med blattar i hela mitt liv. Vi var 8 svenskar av 25 i min klass i högstadiet för att ge ett exempel. Detta har ju självklart format mig till den jag är idag. Jag kan umgås och förstå de flesta sorterna här i förorten. Jag har även umgåts med folk som är yngre än mig men även umgåtts mycket med äldre och även detta har ju också påverkat och format mig till den jag är idag. Folk har alltid påpekat dessa saker, vissa tycker att det är intressant och fascinerande, andra tycker att det är konstigt och kan inte begripa hur jag tänker. Och för mig får folk tycka precis va de vill, men jag är trött att hela tiden bli "anklagad" för att vara Wannabe gangsta, vara så svensk av mig, vara fjantig, eller att försöka vara så mogen. Jag försöker inte vara något / någon annan än mig själv, vilket inte är det alra lättaste att hitta i en förvirrande värld. Sen vad folk tycker och tänker om det pallar jag faktiskt inte bry mig om.
Ta de för va de är!

Grattis Krull


Wow krull 18 år! Grattis skeetunge! Va ute och firade lilla Jasmin igår och idag blir det lätt en lugn kväll framför tvn! Melodifestivalen kanske och lite film och en massa chocklad till de! kan de bli bättre? hihi =)

Time will tell?



En till vecka som gått. Hänt massa saker, tyvärr inte bara bra saker. Vart hos läkarn och kollat upp min tumme. Visa sig vara så att jag skurit av mig en del av senan i tummen så jag får inte anstränga den på minst 4 veckor ( = jag får inte börja praktisera! ) Så nu ska jag gå till sjukgymnasten och träna upp den. It sucks! Men gissa vart jag hamnar under denna tiden? Självklart MSC... Tänker inte ens komentera det denna gången haha ;).  Men såg faktiskt fram emot att få ta tag i praktiken nu, så man får det gjort. Men men de blir inte alltid som man tänkt sig. Lika bra och lägga ner planering och bara go with the flow. Känns som man inte kan göra nått åt saken längre. Så fort man försöker göra eller ta tag i något så går det alltid år helvete. Käns som om de e "ödet" som avgör när,hur och var. Men palla luta sig tillbaka och vänta?! Time will tell...


I helgen har vi firat Maria Z. Grattis! 20 år!! :D


 

                                          Å här är vi hela gänget! =)


Snart är det väl dax och lägga sig. Inte för att man är trött men för att man skall upp kl 6 imorgon. Usch! Ne stannar hälre kvar på msn och diskuterar Håkan hellström med Tonii som btw har bytt upp sig och fixat till sin blogg! =)  Nice!


RSS 2.0