The last day...

Idag är det min sista lediga dag för på måndag börjar jag jobba på Msc igen.. så ikväll ska det ut å röjas :)


I miss my uniform...


Nu börjar de bli tråkigt i denna lilla stad igen... inga utmaningar eller något nytt som händer men tack och lov så börjar man jobba snart så man åtminstone får lite pengar.. Nästa vecka ska de sökas jobb inför hösten! spännande att se va de blir denna gången. Spanien, Italien, grekland eller varför inte karibien kanske... :)

Tråkigt att Gurkan åkte ur Big brother idag =( men men de börjar bli ganska segt att följa detta med nu...

Nu är det film och relax dax :)

The bad thing with working and getting friends abroad is that you always have to say goodbye..



Tror detta är den värsta grejen med att jobba och träffa människor utomlands. Visst kan man åka och träffa alla och se en massa nya hörnen i denna värld men det kommer aldrig att vara samma sak som de var när man först träffades. T.ex de jag jobbade men i Teneriffa... Vi håller fortfarande kontakten och skypar. När det händer något i mitt liv ar de faktiskt några av de första som får veta det även om de är flera 100 mil ifrån mig. Men vi kommer nog aldrig jobba tillsammans igen eller bo i samma land igen vilket gör det hela svårare... Så de värsta med att åka och jobba utomlands är att du måste säga hej då! Till vissa för alltid och vissa ser man igen. Ta vara på tiden du har med människor du bryr dig om... Man har alltid mindre tid än man anar...


Här kommer några bilder från Ryssland som va sjuuuukt AWESOME! :D
Russia!









back from russia

Bad updateing, i know.... But i've been to russia one week ( pictures will come! =)) And now my girls i worked with a while in Tenerife is coming to my city Gothenburg! We gonna have so much fun and pictures from this adventure will come as well ;)


RSS 2.0