New moon


Va på bio i måndags och kollade på new moon. Den va riktigt bra faktiskt. Alla andra säger att 2an är bättre än 1an men jag har inte riktigt bestämt mig för om jag håller med om det än. De är bra på olika sätt tycker jag. New moon va iaf grym. Jag gillar lite över naturliga saker och killarna va det ju inte heller fel på. Mums! Sägs att han som spelar Jacob i filmen har gått upp 14 kilo i muskler för filmens skull. Så ni kan ju tänka er vilka kroppar man får se. Mums. Edward är ju inte heller helt fel och med hans karaktär i filmen gör honom bara sååååååå..... Mums!
Den är lätt värd att se tycker jag iaf! =)




Denna veckan har jag jobbat förfullt. Haft mycket att göra på jobbet och varit ganska trött och utmattad när jag kommit hem. Min kropp har inte riktigt ställt in sig på normal tid igen. Hoppas det blir bättre nästa vecka.

Ikväll har jag varit ute med gänget och tagit några glas vin på linne terassen. Trevligt trevligtmåste jag säga. Sen kom Fortesa och några av hennes kompisar så vi va ett ganska stort gäng tillslut. Och som vanligt slutade det med käk! haha denna gången blev det greenwich =) Alltid lika gött =)

Ne nu skall jag sova, imorgon blir det nog en träff med Melina och Johannes mina rommies från Norge. De är nämligen här i GBG. YEAHI :D Renea är ju också hemma över helgen. Så denna helgen blir nog en händelserik helg =)

Haaaa deee! =)


Underlig helg


Regn,regn,regn. Denna dagen har nästan barabestått av regn. Lite gött ändå, då slipper man ju ha dåligt samvete för att ha legat inne nästan hela dagen och inte gjort ett piss =).

I fredags firade vi att Johan fyllde 22 år! Grattis Johan! Det var en riktigt lyckad fest med många kända ansikten från förr. Blev tyvärr lite bråk efteråt. Ingen viste vad som hände men helt plötsligt fick folk som ALDRIG bråkar flipp och börja gapa och ville slå folk. Men de löste sig ganska bra och vi åkte hem och käkade på shell vid frölunda då vi fick reda på att Yasin hade fastnat med sin bil på en gräsmatta för att han skulle ta en "genväg" hahahaha, vi sprang självklart dit och fick oss ett gott skratt =). Lite underlig kväll kan man väl säga.

Sen va Eve in town så fick ju passa på och träffa de lilla yrvädret =) alltid lika trevligt =). Imorgon är det jobb som gäller igen. Tack och lov! gött att ha något att göra på dagarna så att tiden går, så att min nedrans ubåts pojkvän kan komma över ytan igen!

Imorgon blir det bio dax! twilight - new moon. Berättar självklart hur den är =)

Ubåtar


Måste bara få ur mig att det är SKIT DRYGT att ha en pojkvän som jobbar på ubåt som går under ytan rätt ofta. Absolut ingen kontakt på 2 veckor. Det suger!

Grattis Sara 21! =)


Mm kan ju börja och Gratta Sara som gick i min bartenderkurs =) Så i helgen skall vi fira detta med drinkar och mat. Och imorgon kommer Anders upp. Gött gött! Är så himla långtråkigt att sitta hemma och inte göra något när alla andra är och jobbar och pluggar och en massa skit. Men nu är det bara 1 vecka kvar, sen så börjar jag på MSC. Det ska bli gött faktiskt. Man får någonting at göra på dagarna =)

Haha har även gjort en 9E-TND grupp på facebook. Tänk va mycke roliga saker man kan hitta och göra på nätet. Halva klassen har suttit hela veckan nu och lagt upp massa gamla bilder och komenterat =). Nu får vi bara hoppas på att en reunion blir av som vi snackat om så mycket...


Roliga Sandkorn



De va en gång två sandkorn som var ute och gick i öknen.
Efter en stund viskade den ena till den andra: Du! Jag tror vi är förföljda...





Zombieland



Zombieland - Riktigt sjuk film! Men guuuuud va vi garva. Såg den på bio idag. Vi skulle kollat på flickan som lekte med elden och så va det bestämt tills vi kom fram till kassan och på fem sekunder (ingen vet hur...) så hade vi köpt biljetter till Zombieland. Haha,  man kan aldrig vara säker på något i detta gäng, de kan gå från A till Ö på två sekunder. Men den va riktigt rolig faktiskt. Lite läbbig men gud va vi skrattade åt vissa delar. Kanske inte den mest värda att lägga pengarna på på bio. Men lätt en film man ska se! Ett plus när man är lite små trött och flummig, då kan man få sig riktigt långa goa skratt =)


Halloween i Oslo =)


Halloween i helgen. Hoppas alla klädde ut sig och hade kul, för det hade vi i Oslo iaf! :D De va as nice, alla gick verkligen in för att klä ut sig och alla blev SKIT BRA! Vissa lite mer läskiga än andra. De va ganska kul att fixa sig i lördags. Alla började runt Kl.6 och då var vi 3 killar och 8 tjejer som slogs om 2 speglar. Ni kan ju tänka er hur det såg ut, haha men det gick faktiskt bra endå =) man har ju lärt sig att verkligen ta hänsyn till andra när man bott så som vi gjort. Men nu har jag ju flyttat hem igen. Både gött och sorgligt. Va riktigt jobbigt att vinka hejdå till Melina, Johannes och Jonas som va så söta och följde mig ner till stationen igår. Kommer verkligen att sakna att krypa ner bredvid Melina och läsa våra böcker och skratta lite åt våran kentaur Jonas innan vi släcker och jag och Jonas somnar in medans Melina sitter med sin lyskeps och läser vidare... Ne jag får åka upp till Oslo snart igen och hälsa på. =) Tack alla mina underbara rumskamrater för denna roliga tid! Men som sagt detta är inget farväl, bara ett see you later ;)




Jag va ett emo =)



Johannes läskigt emo och Meina som Marilyn Manson



Smurfen Jonas och Mimaren Frida =)





Här är vi! =)
Emz va en figur från skräck filmen Barnhemmet, Renea va vampyr och Sanna va MJ

Party People!! :D


RSS 2.0