Väx upp?


De är roligt hur vissa personer aldrig växer upp! Och då menar jag inte att man inte kan va barnslig längre och göra saker som e crazy, men att allt är svart och vitt och att man aldrig kan tänka sig utanför sin lila box som man levt i sen man va 14 år. Att acceptera, förstå och ta tag i vissa saker. Jag kan verkligen inte förstå det, men det är väl mycket man inte förstår här i livet.


Igår hade jag en liten sammankomst för mina närmsta vänner här hos mig. Var meningen att vi skulle dra vidare ut, men om ni såg vilken snöstorm det var ute igår så kan ni kanske förstå varför vi bangade det. Satt hemma hos mig och sjung lite Singstar istället och käka go mat som Yasin orkade fixa mitt i natten. (Ni tjejer som tänder på kockar säg till, Yasin är kapet! haha)  Skulle varit kul å ha en mega fest och bjuda in alla gamla vänner ( skulle blivit betydligt lugnare efteråt  ) men jag tyckte att det va otroligt mysigt med enbart de nära och kära som alltid förgyller ens dag =)






Singstar med rolig dans ;)



En veckas ledighet har verkligen gått snabbt. Men det brukar det ju göra när man är ledig och kan sova länge. Särkillt idag! gick upp vid 2 nångång medans mina små MSCare fick gå till kontoret och knappra på sina datorer till halv 5 ;)
Hade nämligen Singstar kväll hos Athena ute i skogen igår. Riktigt kul när folk försöker rappa och andra dansa haha. Kanske inte skall säga något, jag är ju ingen sångfågel direkt. De va nice men fick inte så mycket sömn innan man blev väckt av en vit fluffig damvippa som nosa en i ansiktet. Va faktiskt lite mysigt att vakna till en fluffig hund. De är sådanna stunder man saknar när man förlorat de. (Lilla Grollan <3)
Imorgon skall vi ut och fira att jag fyllt 20! Ska bli nice =)




skridskor



Tack alla underbara för massa gratulationer! =) Och för er som inte fyllt 20 än har jag ett litet meddelande till....: TRO INTE ATT JAG KOMMER KÖPA UT ÅT ER!  ;) haha! Men till helgen blir det Party! =) utgång! Hoppas det blir en minnesvärd kväll. Ne nu skall jag ivär och åka skridskor med farsan, hihi. får väll se om man kommer hem med en bruten hand, arm eller något annat kul :p

16 Februari


My B-Day! 20 år! wiie :D

R.I.P älskade lilla Grollan ! <3



Nu blir det blogg paus för min del, p.g.a tråkigheter. Min hund dog i Onsdags, vilket jag tatt väldigt hårt.


R.I.P GROLLAN  <3  1999-02-?? -  2009-02-04

     

LOVE! <3

Grollan min gråa lilla golvmopp


Idag har vi fått åka till djursjukhuset med Grollan =( hon har suttit och skakat och flåsat och har inte velat röra på sig en centimeter på hela dagen. De tror att hon fått nån nack skit som gör att hon mår dåligt och får jätte ont så de har henne där över natten och ger henne en massa sprutor och droger. =( stackars liten! Man tror inte att en hund kan ha en sååå stor betydelse i ens liv. Men hon räknas faktiskt som en familje medlem! Hon är alltid med i våra planeringar och alltid med i vardagen. Man kan ha världens pissigaste dag å vara as irriterad, men när man kommer hem innanför dörren så kommer hon springandes med viftande svans, alltid lika glad att se en. Man är aldrig riktigt ensam för hon ligger alltid under bordet eller bredvid. Min mjuka lilla golvmopp. Hon skall förhoppningsvis bara vara där en natt men det käns lite tomt. Gå och lägga sig utan att klappa den lilla gråa lurviga saken på huvudet och säga Godnatt =( Lite ledsen i ögat faktiskt. Vill inte att min golvmopp ska ha ont!




BABY!

avskeds fest



Å en vecka till på MSC =) kommer aldrig komma därifrån som sagt. lika bra å inse haha. Shippis i torsdags som vi självklart va på. Och i fredags hade vi "avskeds fest" för Sara och Soroor som ska till thai Thailand och Australien i 3 månader typ. SKICKA VÄRME!! =) Först va vi på Viktoria å käka och sen gick vi till Razzia.  3dje veckan i rad nu. Börjar bli lite pinsamt ! Annars har det inte hänt så mycket. Bara tatt det lugnt. Möblerat om hela mitt rum och typ skurit av hela min tumme! MM ni såg rätt! Skulle öppna en glasburk tidigare idag och gjorde sönder hela skiten och skar mig as mycket. skar så djupt i min tumme att man ser vita senor. Som tur e så har jag inte kommit åt senor eller nått annat så får hoppas på att det ska läka så sakta =) men det gör Bajs ont just nu! men men det är bara at bita ihop!



Kolla på min å Saras min! ALLID SAMMA MIIN HAHA. Vi har alltid gjort samma miner på skolkorten i grundskolan.
Ingen vet varför!?  =)

RSS 2.0