grå dag på jobbet..

Sitter på jobbet nu och knappar på min dator som alltid. Har precis haft lunch. Blev Agnes macka idag =)

Alla i min grupp sitter och kollar ut genom fönstret, himlen är helt grå och regnet bara öser ner! Och alla håller med om att det är väldigt gött att sitta inne sådanna här dagar.
Vi har på den nya radio kanalen i bakrunden. Imorse var det rivstart ( gamla morgongänget ) Jag gillar dem starkt! =)
Det är gött att dem har gjort en ny "rock" radio kanal där inte samma låtar som kommer HELA TIDEN !

Somnade kl 10 igår. och har alltså sovit 8 timmar inatt, hur gött som helst! Det behövdes kan jag lova.
Var så trött igår att jag svamlade i mina sista sms som jag skickade iväg innan jag decka.

Och nu är det bestämt och klart ! Jag ska bli bartender!
Jag sa till på jobbet idag att jag skall gå kursen som börjar den 17 November.
Nu är det bara betalningen som är kvar. Sedan är allt klart  :)

Mikael och Mikaela..

har namnsdag i dag så Grattis Mickis!
Första dagen på jobbet idag efter min ledighet. Stressigt + inget låg som jag ville ha det. Men det löste sig tillslut.

Så var jag och tränade box med Nea Amanda och Mickis som fick vara min boxar partner idag, mer förvirrad själ får man leta efter ;) . Kommer ha sånn träningsvärk imorgon va! IGEN! Men de e gött då vet man att man lever :)
Blev inte många rader idag... Är så trött, sov 4 timmar i natt. Så nu skall jag läsa lite i min bok Dannyboy & kärleken och sen skall jag sooooova ZzzZzzZZ!

God natt och sov sött, dröm om alla småkryp du mött! =)

Böcker och en liten notis så ingen missförstår..

Söndag, bästa dagen på veckan.. NOT!
Har varit inne på bokmässan idag med Sara och köpt lite roliga böcker. Nu när vintern närmar sig är det gött att krypa ner under filten, tända ett ljus, göra lite varm chocklad och läsa en bra bok :) låter kanske lite klichit, men de e gött :)

För er som gillar att läsa kan jag rekomendera en riktig höjdare till bok (självbiografi) : Tusen små bitar av james frey och uppföljaren: Min vän leonard. Dessa 2 böcker är grymma! Det handlar om en kille som är alkohol och narkotika missbrukare som åker in på ett hem för att bli bättre. och sedan följer man hans tankar och liv. Den är grymt bra! En av de bästa böckerna jag läst!

Jag älskar självbiografier så om någon har något bra tips, tveka inte att skriva =)





Sedan vill jag bara säga att jag känner absolut INTE någon som heter TONY (Tonii som jag brukar skriva ;) )och vem är RENEA? vet inte vart jag har fått namnet ifrån, måste varit någon som ropat på någon hund eller något liknande när jag var ute och gick förut.. ;)
Ville bara säga det så ingen missförstår ;)


Blogg

Jag har haft min blogg några veckor nu, och folk tittar väl in ibland och slänger iväg någon onödig komentar, känn dig träffad Tonii!!  ;) hihi
Mickis tjötar mycket om att jag uppdaterar min blogg lite dåligt haha (skriver ju nästan varje dag, men när man har ett sånt jobb som jag och Mickis som sitter framför datorn hela dagarna så är det kul att läsa lite bloggar och annat skit på nätet ) 
Och nu har hon gått och skaffat en blogg själv efter att ha slått vad med Renea om att skaffa en blogg på fyllan. Så nu har dem båda skaffat blogg. Renea som tycker att det är pinsamt med en blogg för att hon inte vet vad man ska skriva och hon vill inte att folk ska läsa om hennes liv typ. Hon tycker inte det fins något intressant att skriva om typ.
Men då skall jag säga en sak till dig Renea, man skaffar blogg för att skriva en massa skit om ens tråkiga och ointressanta liv, det är just därför folk läser den, pga av all skiit. ahah tills man faktiskt en dag kommer på något vettigt att skriva ;)

Lycka till med bloggandet tjejer!

Grattis Carro!



Torsdagen den 25/9 fyllde lilla söta Carro 18 år, Grattis!! :D Lite sen men  nu kan du äntligen hänga med oss ut och parta utan problem!! =) Och igår skulle vi ut och fira detta.
Så igår va vi först hos Carro i Eklanda och förfestade sedan ringde vi några taxi bilar och drog in till stan. Det var inte lätt att hitta lediga taxi bilar, flera av taxi bolagen svarade inte ens. Men Renea gav sig inte hon stod säker och slog en massa nummer i 20 minuter hahah, och efter varje nummer såg man hur hon blev mer och mer irriterad. Ganska kul faktiskt haha =) 

När vi kom in till stan drog hela gänget till Park lane där det var queer night. haha ganska kul faktiskt. Det va grymt mycket folk där inne och det stod killar i egyptiska dräckter indränkta i olja och dansade på baren, haha inte man ser sånnt varje dag och stackars Mickis kunde inte koncentrera sig på något annat än dessa 3 killar som lös upp med all olja.
Sedan drog jag och Mickis till chez för att ta en cider och se om det va något roligt folk där. Hittade faktiskt en cool kille som gjort musik för och träffat på självaste DJ Tiesto!! Man vet ju aldrig hur mycket som är sant av det, men om det nu skulle vara så, är det riktigt ballt! (För er som inte vet är Tiesto en känd DJ som har blivit utsedd till världens bästa DJ flera år i rad =) han har gjort en av mina älsklings låtar Silence! ) Men SÅKLART är killen halv serb, hahaha jag trodde jag skulle dö av garv när han sa de, så j*vla typiskt.
Sedan gick vi tillbaka till park lane och dansade lite med alla bögar. När klockan närmade sig 3 så bestmde vi oss för att dra hemmåt, så vi gick mot garderoben för att hämta våra jackor. Och jag måste vara plattare idag så som filk kriga och knödde för att få sin jacka. De va sjukt, nästan lite panikslaget. Men men tillslut fick vi ut våra jackor och åkte hem =)

Helt okej kväll, träffade en massa rligt folk och dansade ganska mycket så de va kul :) egentligen skulle vi även ha firat att Sebbe klarat sitt teori prov ( Grattis!! :D ) men tråkmånsen orkade ej lyfta på sitt arsle och dra ut!   ;)

Nu sitter jag i min soffa och tittar på tv och återhämtar mig från gårdagens ståhej :) får se vad som händer ikväll =)
Så Mickis! nu är bloggen uppdaterad så nu kan du sluta skrika på mig ;) haha


Ullared

Kl 10 imorse hämtade Sara och Vali upp mig i hennes lilla gröna bil. Vi åkte ut till önnered för att hämta upp Saras arbetskamrat  Mia och efter många omvägar så hittade vi henne i en liten busskur. Sedan hämtade vi Renea och begav oss mot Ge-kås i Ullared :) Efter en stund blir vi trötta på att sitta i den lilla bilen så vi svänger av motorvägen in på en bensinmack där vi tar en wigg paus. Wigg paus! på en Bensin mack! fan va smart sara!! ;) hahah.
Sedan fortsatte vi vår lilla färd.

Har köpt en massa saker nu. Men denna gången tror jag faktiskt att jag inte köpt en massa onördig skit som jag brukar göra. Allt gick på typ 2000  kronor och då köpte jag även sex and the city boxen :D så nu skall vi kolla på en massa sex and the city avsnitt!
Vid klockan 5 så satte vi oss i bilen igen för hemresa. Vi alla var ganska trötta efter ca 5 timmar shopping så det var ganska tyst i bilen större delen av vägen. Tillslut så tröttnade Sara på tystnaden och föreslog Darfur!! hahah ni vet leken där man säger en stad och så måste man komma på en stad som börjar på samma bokstav som staden som personen innan sagt slutar på. Typ: Berlin - New york - Köpenhamn osv...   
Efter ett tag så kunde vi inte komma på fler städer så Vali föreslog att vi skulle gå över till djur.  Efter ett tag blev det Valis tur på bokstaven T och hon kunde verkligen inte komma på något djur på T som vi inte sagt, så jag gav henne ett tips att tänka på havet. Och då säger hon: Tonfisk!!... eller nej det är ju mat... jag och Sara bara tittar på varandra och börja garva.
Kanske inte låter så kul när man skriver om det, men jag och Sara fick oss ett gott skratt iaf :) ellerhur Sara ;)

När jag kom hem var det en snabb ombytning av kläder, en snabb hälsning på brorsan för att sedan dra till stan för att träffa mina gamla klasskompisar Younes, Fibronia och såklart lilla Marija och Slaven :)  Alltid kul och träffa folk från gamla klassen :) 


 


Kolla in vår lilla gröna bil i bakrunden.. Vi fick trycka in allt vi köpt för att sedan knö in oss själva. =)

"Fredag"

Lite som en fredag för mig idag =) har ju tagit ledigt ons-fre och det skall bli så gött!!

Imorgon skall vi ta en trip till Ullared och shoppa lite, jag, Sara, Vali och en av Saras arbetskamrater.
Gött att åka dit nu när man har lite pengar =)  De roliga är att man alltid kommer hem med en massa onördiga grejer som man köpt bara för att det är så billigt. Men kl 10 bär det av imorgon :) så nu skall jag sätta på en film och somna gött :)

haha ska tänka på dig Agnes nu när jag är ledig, tänka på hur kul du har det framför datorn på jobbet med dina Agnes mackor, haha =)

min helg :)



Måndag igen, men jag är inte så ledsen för det, för på onsdag har jag semester :D bara 3 dagar ifs men det komer bli gött att vara ledig mer än en helg...

Denna helgen har varit riktigt rolig! I fredags var jag ju på bio med mina gullungar :) vi såg The Dark Night som faktiskt va riktigt bra :)

I lördags var jag ute å parta =) började med att jag , Mickis och Mia skulle till chez där vi träffade Younes och adde och deras kompisar, och lite annat folk från eklanda. Sedan begav vi oss till Blvd. På vägen dit hoppar det fram en person från ingenstans och skriker du!!! haha fick hjärtstillestånd, men sedan såg jag att det var Björk haha, skiit längesen man såg honom, så vi bestämde oss för att ringa och tracka lilla sebbe som låg hemma och sov haha, stackarn ;)

När vi kom till Blvd träffade jag Pa =) längesen jag såg honom nu så det var ett glatt återseende.
Sen uppträdde lazee. Grym faktiskt, synd att det var så litet bara.
Resten av kvällen sprang vi runt och snacka med folket och dansade och drack en massa gott :)
Riktigt lyckad kväll faktiskt.
När klockan närmade sig 3 så tog jag, Mickis och Pa våra jackor och gick mot kungsportsplatsen för att ta 50 bussen hem.

När jag och Mickis kom hem käkade vi upp allt i mitt kylskåp typ :P ahha å drack mängder av vatten, runt halv 5 kom vi i säng och runt 5 så sov vi djupt och Mickis drömde konstiga drömmar som vanligt.

Söndagen sov jag läänge, efter att Mickis gått upp klockan 10 för att åka med sin pappa till Renea för att ladda hennes bil batteri, för att Renea vart så smart och glömt att stänga av ljusen på bilen under natten så batteriet laddat ur.
hahahah!! Smart Renea!
Satt i soffan och kollade på film halva dagen och sedan gick jag ut på en liten promenad med Nea och Sebbe. Alltid lika trevligt =)

Händelserik helg, och idag va ja tvungen att gå upp tidigt och gå till jobbet.
Efter jobbet drog jag in till stan för att träffa min lilla serb Marija och hennes pojkvän Slaven =) Alltid lika söta!
Och som vanligt efter många om och men så gick vi på cafe och käkade... mums =)

Så har de senaste dagarna sett ut :)
Och igår kom Tonii med sina lögner om fyllesamtal och annat (följ kommentarerna under förra inlägget. ) haha

Nu skall jag gå in och ta en dusch och sedan skall jag faktiskt gå och lägga mig, för jag är riktigt trött nu..

Ha de gött! rött kött! =)




Min lilla serb och jag =)

Utgång...

Idag blir det utgång! =)
Jag, Mickis, Mia och Fibronia och sen skall vi träffa lite annat folk inne i staan. Blir först chez och sedan kanske Blvd ( om vi kommer från chez vilket vi oftast inte göör :p)
Nu sitter jag och Mickis vid mitt köksbord med varsitt glas bacardi och tjötar och väntar på att få åka in =)
Får väl se om det blir en lyckad kväll... men det tror jag eftersom det kommer vara en massa roligt folk som ska ut idag :)

Puss hej, lever pastej =)


Taxi Nea!

Fredag!  =) gött gött gött...
Kan ju börja med att säga att Renea tog körkort igår!!! Grattis fis!  Nu är det Taxi Nea som gäller hhaha.
Hon smsa mig vid 3 och frågade vad jag skulle göra efter jobbet, för hon och hennes morsa skulle åka till stan så kunde de hämta upp mig på jobbet när dem var påväg hem. Självklart sa ja okej, ringer när jag slutat.
Kl halv 5 ringer jag henne och frågar vart hon är och då säger hon: vid järntorget, det är väl här du jobbar? och sen börja hon babbla på om att hennes mamma har tatt handledar kurs för att kunna övningsköra med Sandra sen när hon skall börja övnings köra och bla bla bla, hahaha hennes mamma har inte ens körkort! De tänkte inte jag på så jag sprang ner till Fiskekörkan där hon skulle hämta upp mig, och där står hon med sin rosthög helt ensam och vänta på mig...
Haha sen va de road tripp runt stan!
Fan va gött att du fick det gumman!! Sedan berättade hon om själva uppkörningen och avslutade med: Jag fattar inte att jag fått det, jag fattar inte att han godkände mig, jag skulle aldrig godkänt mig själv! hahaah

Idag ska vi på bio, The dark night (Batman filmen) alla säger att den e skit bra med grymma effekter.
Får se vad man själv tycker om den.  Aja Renea hämta upp mig kl 20.00 så drar vi haha ;)

Trevlig helg!

Höööst kyla.

Nu känner man verkligen att det är höst... kallt kallt kallt! fryser till å med här inne på kontoret, brrr.
Tror att jag kanske håller på att bli sjuk faktiskt. Så nu blir det mycket te, citron och honung när jag kommer hem.
Massa mums här på jobbet med.. Har ätit mixad sallad på Paprika idag på lunchen och inte nog med det så har de här på kontoret tagit fram den största skålen de kunde hitta och fyllt den med en massa godis och god chocklad.
Inte bra men j*vligt gött  :D

16 september...

Idag är det den 16 september,.. vilket får mig att tänka på en massa minnen, både dåliga och roliga.
haha jag och mina minnen... men det är bra att tänka tillbaka ibland så man inte gör samma misstag 2 gånger eller kanske får nya ideer av gamla saker och projekt och tänka tillbaka på de goda stunderna får en att le :)
Man måste kunna titta tillbaka för att kunna gå framåt, det viktiga är bara att lämna det förflutna bakom sig och verkligen låta det vara där! men man måste minnas, annars kommer man aldrig utvecklas och gå framåt ...

Rullande skor.

Nu har ännu en måndag nått sitt slut, vilket alltid är bra =)
Maria match makern är tillbaka! haha ska presentera min jobb polare Pär, för mina girls :p oj oj oj hur ska de gå. ?:o haha ne ja skojja bara ;) men är det någon som är sugen på en blind date är det bara att säga till, jag presenterar er gladerligen :)

Var ute och åkte rollerblades efter jag hade kommit hem från gymmet.. fick ett lite flipp ( eller et litet sprutt som jag och Mickis brukar säga :p ) och tog på mig mina rullande skor och tog en tur i området. Det känder som om jag var 10 igen.
Befriande måste jag säga, så jävla gött att bara flyga fram genom gårdarna =) Fick mig att tänka på en massa minnen från Topas republiken, Sunny och Reggae festivalen. Fan va kul vi hade :)

Har fått lite semester med :D haha bara 3 dagar men det kommer bli skiit gött endå. Onsdag-fredag V. 39 (nästa vecka)
Då skall jag allt göra något riktigt roligt och även ta det riktigt lugnt och sova ut lite =)




P.S I Love You



P.S I Love You hamnar lätt på min topp 10 lista på de bästa filmerna jag sett...
Detta är en romantisk, sorglig och en riktigt underhållande film som du inte kan undvika att gråta till.
Historian och skådespelarna är helt fantastiska. Så alla tjejer gå och hyr denna film om ni känner för att se en bra gråt film jag lovar er ni kommer inte att ångra er.. Snygga killar med ;)







Här klistrar jag in trailen också =)

http://www.youtube.com/watch?v=YTy2EYqc9BA

Jag blir helt tagen bara av att se trailern, den som hittar kärlek som denna har riktigt tur!

Into The Wild


Såg filmen  Into the wild med Nea och Mickis hos Mia i Mölndal. Filmen var riktigt bra, handlar om en kille som inte orkar med alla materiella saker längre och ger sig iväg ut i naturen.
Han gav sig bara iväg utan bil, mobil, dator, tv, pengar eller något annat modernt som vi använder vardagligen idag.
Tänk att ha den styrkan att göra så. Vi är så himla beroende av alla materiella saker idag så det är sjukt. Och när vi fått de vi vill ha vill vi bara ha mer. Och detta är tyvärr något vi växt upp med, och det kan vi inte göra något åt.
Jag själv tex skulle aldrig kunna gå en längre tid utan mobil, dator eller pengar, och det är riktigt sorgligt egentligen.







Idag har det varit en solig dag och jag hade planer på att dra till Liseberg en sväng men pga sega människor blev det inte riktigt så haha, så kan det gå  ;)


Fika paus..

Nu sitter jag på jobbet med 3 sorters tårtbitar på en tallrik framför mig, jordgubb, chocklad och någon nöt mix..As gött =)
Vi brukar alltid ha fika runt 3 varje fredag och då har någon varit och köpt en massa godsaker. Det kan vara allt från tårtor och bullar till goda exotiska frukter =)  Mums!
Sedan jobbar man en stund till och sedan är det hemgång och helg!! :D
Denna veckan har jag verkligen längtat till fredag och helg för det har varit så stressigt och jag har varit så trött.

Undra vad man skall hitta på i helgen... Fast det är gött att inte ha någon in planerat också, kan vara mer impulsiv då :p
Sova skall jag göra iaf, det är en sak som är säker!!

 =)

Dream come true?

Idag skickade jag min ansökan till en bartender kurs som jag vill gå.
Har velat bli bartender sedan jag var 12-13 år då jag ofta stod i köket och mixade ihop en massa olika sorters smoothies och milkshakes.  Eller a j,ag förösökte göra det iaf  :p
Nu har jag skickat in min ansökan och om jag kommer in så kommer jag att plugga 4 veckor och sedan kommer jag få praktisera minst 80 timmar

Jag har länge velat bli bartender, och jag tror faktiskt det var min bror som började få mig på de tankarna. Han ville nämligen också bli bartender när han var i min ålder (8 år mellan oss). Sedan blev jag ännu mer inspirerad av bartender yrket när jag såg filmen cocktail och när coyote ugly kom. Inte för att det kommer vara precis som på filmerna, men själva grejen verkar vara kul.
Service, träffa folk, jobba på fester och ofc göra stora goda och vacka drinkar =)

Sedan kan ni ju kolla efter mig när ni är nere och festar i de varma populära party städerna ;), bli inte förvånade om ni ser mig stå bakom baren i värmen och skakar drinkar, (eller på baren ;) ) Hihi

Nu skall jag ut och gå lite med Renea, måste gå av mig denna fruktansvärda träningsvärken!

Puss hej!


Väx upp!

Blir bara mörkare och mörkare utanför kontorets fönster. Massa stora svarta moln kommer lägga sig över gbg och så kommer det börja regna precis när jag skall gå hem kan jag lova.
Men nu är hösten här så fram med stövlar och min älskade skinnjacka. =)

Pratade om att bli vuxen igår kväll.
Allting var så mycket enklare när man va liten. Det bästa som fans var en god glass och det värsta var när Barbie eller ken bröt benet. Då behövde man inte oroa sig över något. Morsan och farsan fixade allt, tog med en till skolan, sa till när man skulle äta, sa till när man skulle sova (kanske inte altid lika kul ifs).

Nu måste man tänka på en massa saker. Jobb, räkningar, söka lägenhet, pengar och bank m.m.  Massa grejer man måste fixa själv! Och sen kan man inte ju inte bestämma sig för vad man vill göra heller. Vill man jobba eller plugga eller resa, stanna kvar i gbg eller flytta här ifrån? Många frågetecken. Mitt största frågetecken är nog NÄR? när skall jag komma iväg?

Jag vill ha lov igen! haha sitta i rökrutan och softa utanför mitt gamla gymnasium (Turismgymnasiet), SOVMORGON! haha skulle dött för sov morgon, inte börja jobba kl 8.00 everyday.

Men men det är väl tydligen dax att växa upp, man kan ju tyvärr inte vrida tillbaka tiden.
Ne vi får se frammåt istället!

Ny dag - Nya mäjligheter :D

Soffpotatis..

Sitter i soffan som den soffpotatis som jag är :p
Kom hem från gymmet för en timme sen eller nått och jag är heelt död!
Har som sagt kört Box i 1 timme och det tog på kroppen kan jag säga. Rekomenderar det verkligen!
As bra träning för hela kroppen.

Tänkte bara lägga ut en liten rolig länk innan jag går och gör iordning mig.
http://www.jesper.nu/filmer/wtf/5224-Bajamaja_blir_kontor/
Saras och katrins bajs humor som står bakom de, men fan va ja garva hahah.

Sedan har vi även ett roligt klipp på youtube.. Sök på ken lee på youtube.
Ett gott skratt förlänger livet ;)

En grå mulen dag på jobbet..

Hej!
Nu sitter jag på jobbet vid mitt skrivbord och skriver en massa B/L som vanligt, varit ganska stressigt fram tills nu.
Är helt död idag. Nackdelen med att bara sitta hemma å slappa en hel söndag är att man inte kan somna på kvällen för att man inte gjort någonting ansträngande på dagen. Men gud va de e gött å bara slappa i soffan!
Och efter jobbet så skall jag iväg till gymmet och köra Box... Ingen vet hur jag kommer orka men Renea den fisen tvingade mig! :p

Agnes sitter snett framför mig och jobbar på flitigt som vanligt :p haha ! Jobba på jobba på ;)
XX

Söndag - Slapp dag!

Söndag igen, vilket inte är den bästa dagen i veckan om man frågar mig eftersom man vet att det är en hel jobb vecka innan nästa helg igen.

Som vanligt har man sovit bort halva dagen ( jävligt gött, men som sagt så är halva dagen borta ). Sen kom brosan på besök och vi satte på filmen Iron man, som var rätt okej faktiskt. Sen kollade vi även på Kung fu panda =) haha den var riktigt rolig! Jag kan faktiskt inte komma på en enda Disney film som är dålig. Älskar Disney filmerna! man kan lixom drömma sig bort för en stund och sväva på moln ett tag och låtsas att allt kommer få ett lyckligt slut, innan man är tvungen att komma tillbaka till verkligheten, vilket inte alltid är det roligaste.

Everything has an end, but in life the end is a new begining...

Mamma mia

Idag har jag jag varit på bio =) MAmma mia med min morsa hennes kompis och min lilla serb Marija =)
Filmen var bra! rekomenderar den, (till alla tjejer iaf..) Och vi köpte en massa snacks till filmen så nu blir det flera timmar på gymmet i veckan haha!
Efter filmen stack jag och Marija vidare ut till chez och tog ett par cider och snackade om allt möjligt.
Det var längesen jag hade henne för mig själv, och efter ett par cider så var våra munnar igång och vi tjöta en hel del om allt mellan himmel och gjord =)
Vi träffade en massa folk där och såklart sprang vi på Mickis och Mia där med (stammisar!)
Och nu är jag hemma igen, lite tidigare än vad jag brukar vara hemma efter en ute kväll men vi började ju tidigt så de e soft endå.
Whiskey är fortfarande vaken och simmar runt i sin lilla skåål helt oberörd,
Ne nu skall jag sova så jag orkar med dagen imorgon, vi får se vad söndagen har att erbjuda hhaha
God natt alla Party people!
Puss

Whiskey!

Äntligen fredag!
Idag har det varit en fullspäckad dag. 
Imorse fick jag 2 roliga sms av Renea och en killkompis som båda skriver : Jag tror jag ser din kompis häär, skall han /hon göra halkan idag? så de gjorde halkan tillsammans haha, å båda klarade det! =)
Sedan kom jag till jobbet och gjorde en kopp te till mig som vanligt och satte mig framför min dator och börja jobba, riktig stressig dag idag.
Fredags fikat (som vi har varje fredag) bestod idag av banana split och munkar. Föööööör gott!!
Sedan bar det av in till stan för att träffa Marija och Slaven för att efter många om och men gå till greenwitch och käka och prata om gamla goda tider =) Vi har varit med om en massa roliga saker faktiskt marii! =)
Efter mat och en kopp kaffe drog vi oss hemmåt.
När jag kom hem var broshan på besök och komenterade såklart min fula fisk , som nu har fått ett namn :D
Förlåt Marija men Fiskis är lite fööör fantasilööst! Min brosha föreslog whiskas (som kattmaten - "haha")  
Och då kom jag på de... Whiskey!  =) 

Nu sitter jag hemma i min soffa med hela familjen och tittar på Tv, Filmen min stora kärlek. Inte den bästa filmen men det var längesen hela familjen var samlad framför Tvn, så det är lite mysigt.

Snart skall jag ut och träffa Fibronia och ta en liten sväng runt i Frölunda ¨=)

Puss Hej!

En svart fisk med utputande ögon..

Idag har jag gjort ett impuls köp! Och inte ett vanligt impuls köp som en tröja eller ett par skor eller smycke.
Jag har köpt en fisk med allt som hör där till. Jag var inne i djur affären och den var ensam kvar i sitt akvarium och tittade på mig med sina stora utputande ögon, så då bestämde jag mig för att köpa den lilla jäveln =)
Fick ett "akvarium" , grus , mat, växt och en fisk för inte ens 350 kr. Så nu simmar den runt här bredvid mig och utforskar sitt nya hem. Inte för att den kommer  komma ihåg nått endå, fiskar glömer ju bort allt efter ca 4 sekunder.
Får hoppas att den överlever här hos mig bara för jag har en känsla av att jag kommer mata den föööör mkt.

Movie staar

Min gud syrra Sara ska bli film stjärna!! haha ne de e kanske lite å ta i men hon ska iallafall vara statist i Andra avenyn, så jag fick lite sällskap ner till bussen idag på morgonen och som vanligt ade hon på sig MINA kläder, från topp till tå ;), gud vilken cool stil jag måste ha :p...
Sedan satte jag mig på bussen, träffa Emelie och vipps så var jag på jobbet där min lilla kompis Agnes va sjuk =(
När man jobbar på ett kontor och sitter framför en dator hela dagen som jag gör så e de viktigt att ha lite roligt folk man kan prata med runt omkring sig, och det e ju tur att jag har det då =) men som sagt så märks det att min lilla Agnes e borta =( ( 3 dar)

Sedan åkte jag till gymmet, träffade Sara och gick på dansarobic. Det är fruktansvärt kul tycker jag. Särskilt när man inte kan stegen och virrar runt på golvet som en liten Bambi som jag och sara oftast gör de första 2-3 gångerna.

På lördag skall jag på Bio, mamma mia med morsan hennes kompis och Marija :D
Sedan skall jag och Marija lämna tanterna å dra ut på korogen =) får se vad som händer där efter ;)

Ne nu skall jag sätta på Tvn och kolla om det fins något kul där =)

XXX


Utkast: Första dagen ...

Första dagen på gymmet efter sommaren, har inte varir där sedan April.
Efter 30 minuters träning var jag död. 30 minuter!!snacka om att vara otränad!  
Jag som tränat minst 90 min 3-5 dagar i veckan i typ hela mitt liv. Ne detta skall det bli ändring på!
Bodybalance, Dansarobic och Rullbandet varje vecka hedan efter!!
När jag var påväg hem så gick jag förbi Snabbt och Gott (gatuköket) och gissa vilka som sitter där, Sara, Maria z och Katrin. haha jag blev inte direkt förvånad...
Sedan blev jag hemkörd och var överlycklig över att komma hem och börja min Tisdags kväll framför Tvn.
19.30 Vänner
20.00 Ugly Betty
21.00 Big shoots
Som inte kom idag :'( , antagligen slut för säsongen så jag sitter och kollar på filmen The perfect man.
Den verkar okej. Men absolut inte närheten så bra som Big shoots är =(.
Sedan kommer so you think you can dance som man inte får missa. Även om jag vet vem som vinner det hela.
Vill ni veta vem? :p
Ne nu skall jag kura ner mig i min säng och kolla vidare på filmen.

XXX


Hej.

Wow, en ny blogg =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0