Grattis Renea 20 år



I helgen fyllde Renea 20 år. wooow!! ur tonåren och snabba steg mot ålderdommen :p
Haha detta var vi ju tvugna att fira! Så jag åkte upp till Oslo i fredags och träffa Renea, Emz och Malin. Mycket snack och te blev det. På lördagen blev det sång och champange frukost på sängen och sen var det snabbt iväg och träffa resten av gänget för en tripp upp i bergen till långa backar och snö. Det blev Irish coffe på en mysig restarang med sjukt fin utsikt och sen blev det tävling på hinderbana. Jag och Tobbe kom 2a utav 4 lag. Snöbolls krig och mulningar förekom självklart. Emz var ju med... ;)
Efter det begav vi oss hemmåt för att fixa oss inför kvällen. Mötte upp lite fler folk, gick på mysig restaurang, Fridays och efter det hem igen för att påbörja festen som skulle hålla på hella natten. Vilket de gjorde :)
De blev kebab dans, stripshow, massa goda drinkar,svampbob partyhattar, öl spel, våghals, dance battle och en massa skratt. Sedan begav vi oss ut mot karl johan och vidare till klubben livingroom. Riktigt lyckad kväll faktiskt. =)






Jag och Emz ute på hal is. Skratt anfall hahah :D



Renea fick en stooor låda i present. Vad fans i den om inte Kalle som glatt
fixade en liten show för Renea. Hahaha





Wiiiie


Vill bara skriva lite kort att min teamleader Thomas skickade igår sin sista feder request!

wiiiiiiiiiiiie :D
Grattis!

Snabba Cash


I helgen var jag nere i Karlskrona och hälsade på mitt Ubåts folk. =)
Va lite kul faktiskt. träffade Mats som jag reste med i Frankrike. Har inte sett honom sen vi kom hem från Frankrike så de va kul! Sen åkte jag på hes whisky röst också. Blev nog lite för mycket gin för min del. Men de e ganska kul å va lite hes, men suger att ha ont i halsen.
Var även nere på Andres ubåt och tittade lite. Lite coolt, massa maskiner sladdar och knappar överallt.


Igår va jag på bio och kollade in Snabba cash.
Ni som läst boken skall absolut inte ha några höga förväntningar på filmen. Jag har läst boken och jag tyckte filmen var helt okej med de har glömt en MASSA detaljer som du får i boken och tatt bort en massa viktig handling. Men det kommer väl en 2a, det var upplagt så.
Jag tycker filmen var helt okej iaf, tycker verkligen att det är en film värd att se. Med tanke på att det är sanning i den.

Ni som inte vet vad den handlar om kan jag ju berätta lite kort för att de handlar om en kille som försöker att passa in i överklassen. Han pluggar och kör svart taxi på kvällarna för att kunna hänga med snobbkompisarna ute på krogen i VIP loungerna med massa champange.
Men han får erbjudande om att börja fixa med knark istället för att köra taxi vilket ger mycket mer pengar... Han hamnar bland andra gäng som även de vill känna snabba cash genom droger.

Avatar


Var på Avatar 3D bio i torsdags med Agnes. Hur bra som helst. Så sjukt bra gjord och helt fantastisk värld. Rekomenderar den verkligen.

I filmen så skall människorna få bort de blåa varelserna, avatarerna som lever av naturen från sitt hem så de kan ta en speciell sorts sten som de kan sälja dyrt. De förstör mycket och dödar många i denna fina värld på vägen. Alla pratade om hur synd de tyckte om Avatarerna och hur elaka människorna va. Men detta händer ju i våran värld! I verkligheten! Kolla vad vi har gjort med indianerna. Precis samma skit, men det är det ingen som lägger en tanke på...






2010... och sen?

2010. wooooow. hoppas alla hade ett mysigt nyår för det hade jag. Jag var ju uppe i Dalarna hos Anders. Vi i en liten stuga med ca 30 pers och festade lite. På 12 slaget gick vi alla ut och samlades runt den lilla brasan de fixat och titta på den färgglada himlen och skålade för de nya året. Det va riktigt mysigt.
Har även hunnit med att:

Träffa nya roliga människor på tåget dit och hem.
Åkt pulka i skidbacke.
Gjort snö ängel i över 20 minus grader.
Druckit en massa kaffe och fikat med Andres släkt och vänner.
Varit med och köpt bil, sladdat och slirat.
Eldat och myst en massa.


I tisdags så var vi ute och tog avsked av Sara och Soroor som flyttar till Australien idag för att plugga.
De va massa dricka, dans och massa snö och vind. Men kul hade vi =).


RSS 2.0