Gott nytt år

Näst sista dan på året. Kan inte fatta hur fort det har gått. Första tanken är: Guuud vad har jag gjort detta året? inte ett piss. Fast när man man tänker efter och radar saker och ting så har man ju faktiskt hunnit med ett och annat.

Avslutat min bartender kurs med praktik på Berså.
Varit på roadtrip i Frankrike/Spanien 1 månad.
Skaffat pojkvän.
Flyttat till Oslo och tillbaka till GBG.
Haft 3 olika jobb.

Så man har ju faktiskt gjort något vettigt detta året. Enda jag verkligen skulle vilja lägga till på listan är väl körkortet. Men det får vi ta nästa år (kanske :p).

Min sista dag på detta året skall jag faktiskt spendera uppe i Dalarna med Anders. Skall bli rätt kul faktiskt men gud vad det kommer vara kallt där uppe! Igår va det 18 minus grader vid 12 på dan! Så fick packa en extra väska för bara tjocktröjor haha. Så efter jobbet blir det raka vägen till Centralen och sätta mig på tåget. Nästan 6 timmar ta de.

Så då skulle jag vilja tacka alla nära och kära och annat lösaktigt folk för detta året. I början såg det inte ut att bli ett så bra år som det faktiskt blev. =)
Så ha det så kul på nyårs fester och middagar och försök och hålla er på benen till 12 slaget iaf ;)

Gott nytt år!  

What makes you different makes you beautiful.


 

This is how we do it in Oslo


Så hilma typiskt att bli sjuk dagen innan julafton med nästan 39 graders feber. Fy fan. bara jag blir frisk tills den 25 för då tänker jag iaf ut och röja lite :) Hoppas att alla ni andra också gör det. Kul och se ansikten som man inte sett på länge som kommit hem till Gbg nu bara för att fira jul och hälsa på nära och kära. 

Tänkte bjuda på lite fest bilder från Oslo. Det var en rolig helg må jag säga =)


AFFFFFFFRO! hahaha



 


Country roads, take me hoome, to the place i beloooong!


Här är vi på trikken. (Oslos spårvagn)




God jul till er alla!!


Festhelg i Oslo

Just nu sitter jag på jobbet och äter kycklingsallad och dricker cola. Mums! =)

Har varit uppe i Oslo i helgen. Träffat Renea och haft avskedsfest för Emz. Blev väldigt lyckat faktiskt. Kom en massa folk och de såg ut att ha kul allihopa. Så det har varit fest och fullfart hela helgen så jag är rätt trött nu faktiskt. Men det hinner jag ju egentligen inte med! Har lite julklappar kvar att köpa och sen har jag fått den stora uppgiften hemma att klä julgranen. Sen måste jag packa upp och städa lite innan morsan tjötar håll i hövvet på mig. "julstädat". Börjar bli ganska less på att bo hemma nu faktiskt. Söker ju lägenhet men det är ju inte så lätt att hitta de i GBG, sen måste man ju ha fast jobb vilket jag inte har. Så jag får väl leva med mammas och pappas tjöt lite till. Har ju planer på att dra utomlands till våren. Jobba eller plugga till reseledare. Får se va det blir av det.
Japp det var en liten uppdatering iaf. Kommer väl upp lite bilder i veckan med, vad längesen nu. Och bilder är ju oftast lite roligare än text.

Ne nu skall jag återgå till jobbet.
Ha d!


Snöö


Nu är det verkligen vinter. Snöar och blåser iskallt. Jag kan inte fatta att det är jul om 1 vecka! Känns inte som om det är jul alls. Har nästan köpt klart alla julklappar nu tack och lov! och imorgon är bär det av till Oslo. Ska festa och hälsa på mina gamla roomies och andra vänner där uppe. Ska bli sjukt kul faktiskt. De ska ha avskedsfest för Emz en av mina gamla rums kompisar. Hon som jag sov i samma rumm med första månaden som kan snooza i timmar! haha, hon ska lämna Norge nu och åka hem till Sverige och sedan skall hon vidare ut i världen och resa ett halv år. Så nu blir det avskeds fest till 100 :D


See you later..



Var inte rädda för att vara ledsna och gråta mina vänner. Ty alla tårar är inte av ondo.


Den dagen



Egentligen ska man aldrig skaffa något som man är rädd att förlora, för då kan det aldrig göra riktigt ont den dagen det förvinner. Och den dagen kommer alltid.

Go baby go baby go!

Precis kollat på Jakten på lyckan med Will smith. Den är ju så bra. Man kan liksom känna igen sig i honom. Inte att losa sitt hem och vara pank kanske. Men just den där känslan att man gör allt för att göra saker rätt och komma någonstans men allt bara går emot en... Man får pusha sig själv och komma ihåg hur gött det käns det är när man når fram dit man vill. Blir alltid lika glad när Will smith i slutet av filmen kramar sin supersöta lilla unge på dagis för att han vet att allt kommer ordna sig. Att efter allt slit så löste det sig. Drömmar kan gå i uppfyllelse bara man inte ger upp.

Har citerat det förut men citerar det igen. "Det är inte svårt att uppnå sina drömmar. Det svåraste är att hitta sin dröm."

Ska avsluta med att skriva vad som hände mig i helgen när vi hade dragit vidare in till stan efter personalfesten på kontoret. Jag fick en gitarr i hövvet!!! Nån j*vla PIIIP kille hoppa runt med en j*vla gitarr som han inte kunde spela på och hoppade in i mig och dunka gitarren i ansiktet på mig. Gjorde as ont och har fått blåmärke och det har svulnat upp över ögat på mig. Hoppas det har gått bort helt tills imorgon. Annars vet jag ett gäng på jobbet som kommer garva åt mig ;) haha. Så akta er för gitarrer på Avenyn. De e farliga!!! =)

Haaaa dee! =)

Baaakis

Mmm, idag är man lite bakis faktiskt. Hade julfest på jobbet igår med lite för mycket vin. Haha brukar ifs räcka med 2-3 glas vin för mig för att jag skall bli bakis dagen efter. Men nu va det nog ganska mycket blandat med haha. Så nu ligger jag i min säng och surfar och kollar på reprisen av Idol. Alla 3 som är kvar är skit bra, men jag har alltid gillat lilla söta Tove lite bättre än de andra. ¨

Veckan har gått ganska snabbt faktiskt. Jag och Athena skulle åkt till Ullared i tisdags eftermiddag, men hon som hade bilen och skulle köra blev sjuk, så den planen gick ju åt skogen. Å vi som hade taggat så inför det. Men men, så kan det gå.

Kan inte fatta att det redan är december. Man blir så slapp denna årstid! Det är svart när man drar hemmifrån vid halv 8 och svart när man drar från jobber vid halv 5. Och man pallar ju inte göra några större ansträgningar för att hitta på något när man kommer hem. Det blir att käka och bänka sig framför tvn tills det är dags för sängen.
Ganska tråkigt när man gör det vecka efter vecka. Så jag och Agnes har bestämt oss för att börja rida! haha, Så i Januari skall vi antagligen börja rida islands hästar =) Ska bli kul faktiskt, har alltid viljat lära mig att rida lite smått =).

Ne nu ska calle sjunga...
Haa de! =)


RSS 2.0