9E minnen! =)



Har varit nere på torget för första gången idag sen de öppnat den nya delen. Riktigt snyggt och fräsht. Men måste säga att det inte är någon torget känsla över de. Känns inte som man är hemma på torget i den nya delen, käns lite stelt och stort precis som alla andra nybygda köpcenter. Så det är blandade känslor..

Skulle fikat med Sara och Eve idag, men vi sprang på Ilona på torget å det blev en liten tripp till Mc Donalds istället med en massa minnen :) Sen plockade vi upp Hero och tjöta med henne en stund med. Gud vilka minnen man har från högstadie tiden asså. Det är sjukt hur vi alltid skrattar åt gamla minnen och kan komma på nya roliga minnen varje gång vi träffas. Verkligen glad att jag gick i den klassen. Lärde sig faktiskt ett och annat om folk och livet. =) och det är så kul att man fortfarande har kontakt med nästan alla :D


Tänkte göra en liten citat/komentar lista över några minnen vi nog alla minns. Läs och skratta 9E! :D

 

  • "Där gick den dörren..."
  • "Vi kan inte hjälpa det, vi är som en stor familj."
  • NEJ! Du kan stanna där inne med din skit lukt!
  • 1,2,3 o'clock, 4 o'clock rock...
  • Crazy frog!
  • "Vi målar på lördag..."
  • "Här ska inget sättas på."
  • Roffan med linjalen
  • TNDs Zoo
  • Alla fighter (hur många gånger fick Roffans juveler sig en smäll?)
  • Roffans stol
  • "Pronomenen"
  • Tömning av sopppåsarna i korridoren när vi slutade 9an. (Asså ingen vet vad vi tänkte på när ni slängde ut alla böcker och papper i korridoren som vi viste att vi senare skulle få plocka upp igen. Om och om igen haha!

 


Ja listan kan bli hur lång som helst. Minnen har vi många av! :D Tack alla 9Eare! =)



På bilden i 7an om jag inte minns fel, haha!


Klockren! =)






Coming home again.


Ja de blir nog så nu. Ska jobba nästa vecka med sen så lämnar jag Oslo för ett tag. Har fått jobb på mitt gamla kontor MSC i November. Så det tillbaka dit igen. Tjänar lika mycket där som här nu med tanke på hyra, mat och transport. Betalar fan nästan 2000 Svenska kronor för ett månads kort. Det är sick! Kommer va lite ledsamt att lämna mina roomates men kommer ju se dem alla snart igen.  =)

För- och nackdelar med stort kollektivo


FÖRDELAR

  • Lägre hyra och andra kostnader
  • Alltid sällskap och någon att prata med
  • Alltid någon fest
  • Alltid efterfester
  • Flera garderober (tjejer)
  • Nya, roliga och spännande middagar
  • Lärorikt, man lär sig något nytt varje dag

 

NACKDELAR

  • Få ensamma stunder
  • Långa toalett köer
  • Köket ser alltid lite ut som ett bomb nedslag
  • Grejer överallt

Lite för och nackdelar fins det ju med allt. Men jag har iaf levt bra i mitt kollektiv. Skaffat minnen och vänner för livet, vilket jag är tacksam för. Man kunde ju kommit till ett kollektiv där man inte alls passade in. Men vi hade tur! :D










Ett kvarter upp




Idag börjar jag 3 som sagt och har haft mycket tid nu på morgonen att fixa och dona och ta det lugnt. Gick upp vid halv tolv satte på radion och käka en riktigt nice frukost me te, ägg och ost mackor =) Sen har jag fixat lite med mina grejer. Lagt lite iordning så man vet vart man har sina grejer. Och nu sitter jag här och surfar runt lite. Hur soft som helst att vara ensam hemma och göra vad man vill. Inte så ofta man får vara ensam när man bor med 7 andra. Så nu väntar jag på Melina så vi kan gå upp på vår fina tak terass med te och blicka ut över hela Oslo =) Hann ta lite bilder på vår nya lägenehet =) Här kommer de!



Vår lång smala hall



Här inne delar jag och Melina säng och Jonas sover i sin hårda gröna säng =)



Här inne sover Renea, Emz och Sanna


Här är vårat lilla mysiga röda kök med balkong med lite utikt över Oslo city =)

Det var väl det som var intressant och visa av lägenheten. Kommer ta kort på vår fina takterass någongång med men nu är det RIKTIGT kallt så jag pallar inte gå upp och ta kort just nu haha.

Ha de! =)

www.awayfromhome.devote.se


Film tips.. JAAA! =)


Nu har vi kommit på plats. Jätte mysig lägenhet, men lite trångt är det, men det löser sig. Te dricks i mägnder här nu efter som det är kallt i ALLA Oslos lägenheter. Sjukt! Men lite tända ljus och te så värms man upp ganska snabbt =). Vi har en as fin tak terass med där man ser ut över hela Oso city typ. As nice och sitta där på kvällarna med gänget och ta en cidd och dricka te. Synd att det är så kallt bara. Kommer ta kort på de och lägenheten någongång snart så ni får se. För de e verkligen as nice!

Annars händer de inte så mycket här. Har tagit det lugnt i helgen ( vilket behövdes! ) och flyttat. Jobbar för det mesta och kommer hem och umgås och kollar på film. Så ge gärna film tips! =)




Flytt igen..


Har nu packat ihop alla mina grejer igen. Och flyttat ut en massa grejer från lägenheten. Vi ska nämligen flytta upp ett kvarter till en kompis. Jag, Renea och två tjejer som vi bott med nu ska flytta in i en 3a med Jonas och två andra tjejer. Kommer bli intressant hur vi ska få plats där men som tur e är det bara 3 veckor det gäller. =)
Kommer tyvärr inte ha något bra internett där uppe, hur skall jag klara mig? :o Det skall nog gå bra, har ju 6 andra personer och socialisera med =)

Imorgon är det jobb klockan 8. De har anställt 2 killar på 22 och 18 år och jag får lära upp dem :D as kul haha leka lite boss =) men de e trevliga och hjälper till så att dagarna går lite fortare =)

Helgen vet jag inte vad den har att erbjuda men lite vin och små festligheter blir det väl. Och nästa helg kommer Anders hit och Emmie som jag gick min bartender kurs med har inflyttnings fest här i Oslo. Så nästa helg kommer förhoppningsvis bli super! =) Ne nu skall jag fixa de sista och börja städa lägenheten med det andra.

Ha d!

 


Regn i Oslo

Vet att det varit dålig uppdatering men det kommer det bli ändring på denna veckan. Har haft fullt upp med jobb, varit i gbg och visningar. Men ska lägga upp lite bilder och berätta mer imorgon. Nu ska vi sätta på en film och mysa här inne under våra filtar och lyssna på hur det regnar på utsidan som det gjort hela dagen =)

RSS 2.0