Vattuman

 
VATTUMANNEN



Planet:

Du styrs av Uranus, solsystemets starkaste planet. Att vara styrd av Uranus innebär att du tjänar på att utveckla din medfödda självständighet. Men akta dig för att vara för rebellisk.


Element:

Du är ett lufttecken och det betyder att du är uppfinningsrik, social och objektiv. Visa detta när du vill göra intryck.


Positiva sidor:

Du har en mycket skarp iakttagelseförmåga och det är svårt att dölja något för dig, dels därför att du är intuitiv och dels för att du tänker länge än näsan räcker. Du hatar gamla konventioner och dumma lagar. Du är också originell på ett uppfriskande och intressant sätt och du dömer aldrig en person innan du tagit reda på sanningen eller lärt känna honom/ henne. Du kommer att gå så långt du vill om du utvecklar din känsla för rättvisa och vågar stå för dina annorlunda idéer.


Negativa sidor:

Tajming är inte din starka sida, du kan vara taktlös trots att du inte menar det. Ibland gör du klokt i att tänka innan du öppnar munnen. Försök at tygla din beräkneliga natur.


Så funkar du i kärlek:

Jämlikhet och själarnas sympati är det som får dig att tända. Kärlek är dock inte livsviktig för dig, eftersom du dels är så självständig och dels älskar att vara fri att gå dina egna vägar. En konsekvens av detta är att du är svårfångad, trots att du kan verka mycket flirtig. Du synar din blivande partner i sömmarna, innan du inleder en relation. Ett hett tips är att du bör ge kärleken en chans, man behöver inte bli livegen bara för att man är kär och har en partner.

Skola/karriär:

Du löser dina uppgifter med hjälp av en spännande blandning av logiskt tänkande och fantasi och du kommer ofta fram till uddalösningar. Framhäv ditt originella tänkande och låt inte andra ta åt sig äran. Det är viktigt att lärare/chefer upptäcker din kompetens.




Månadshoroskop - oktober 2008


Månaden börjar med en hel del stress som kan komma att påverka dig, och definitivt kommer att påverka en partner. Det kan handla om sedan länge emotsedd information i förbindelse med resor, juridiska spörsmål eller fortsatta studier. Även om det inte är allvarligt kan det förekomma en hel del meningsskiljaktigheter i principsaker som har legat olösta sedan flera veckor tillbaka. Sådana principsaker är inte lätta att reda ut, och du kan välja att inte bli insyltad, vilket troligen är den bästa handlingsvägen. Låt dem som tvunget måste bråka göra det med varandra. Du kan ställa dig vid sidan av.

Den mest intressanta utvecklingen under månaden äger rum i yrkeslivet. Det finns betydelsefulla personer som kan behöva ditt stöd, något du inte har något emot. Däremot kan du komma att dra öronen åt dig när en del metoder eller aktiviteter synes dig lite tveksamma. Hur som helst ser det ut som om en stark ledare har en positiv effekt på dina karriärmöjligheter från andra veckan i oktober, men även om så inte skulle vara fallet så kan andra skeenden ändå få samma effekt på sikt. Med beslutsamhet och järnvilja tar du dig fram, och eventuella konkurrenter har inte mycket att sätta emot.

Du kommer att upptäcka att detta är en månad då har tillgång till stor inre kraft och beslutsamhet. Saker och ting går lång om länge som du vill, och förbättringarna kommer att fortsätta in i november, då de kulminerar i viktiga förändringar som påverkar din ekonomiska situation och din trygghet till det bästa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0