team awesome ?


Hoppas alla haft en bra jul och fått fina julklappar =)
Min helg har varit cool lugn. Har inte rört mig mer än vad jag behövt göra. Enbart kollat på film spelat lite Ps2 och sovit en massa. Hur gött som helst!

Idag var jag tillbaka på jobbet och hamnade i "team awesome" som de kallar sig själva. hahah
Där har vi bl.a "legenden" Thomas och Tobbe med sitt "stora hjärta" som idag har sjungt och nynnat sönder låten Umbrella.
Men de e gött att vara tillbaka på MSC och hålla på med något man vet att man kan! Denna eviga väntan på mitt prov resulatat från bartenderskolan gör mig galen!  De e ju tur att man har två knasbollar i sin grupp som kan få en på andra tankar för en stund iaf. hihi =)

Någon som har planer för nyår än? och vilka nyårs löften har vi för detta år,  som vi endå kommer att bryta efter en vecka eller två... Men det är alltid lika kul att höra vad folk önskar. Mitt Nyårs löfte är att köpa en ny kamera och ta fleer kort! För bilder är underbart! även om man inte e så fotogenisk av sig så väcker man minnen och känslor när man ser tillbaka på goa tider. =)


?


Kan människor förändras? Kan folk vända upp och ner på sina liv och börja om från början? Börja om på nytt och aldrig gå tillbaks till det gamla?

God jul

 

Ja nu är det jul igen och dagen har sett ut så som den alltid har gjort så länge jag kan minnas. Ett besök vid graven, Mat, Kalle anka och julklapps öppning. Nu sitter vi i soffan och äter an massa chocklad och väntar på risallamalta.
Alla fått va de önska sig i julklapp? Jag fick iaf bl.a ps2 å Singstar, så nu blir det många roliga singstar förfester hos mig! :) Ne nu skall jag lägga mig i soffan igen. Ville bara önska alla en God jul =) GOD JUL!! =)


Ingen jul utan strumpor!! =)



Nu är det den 23/12, altså dan före doppare dan and I love it! Ska bli riktigt gött att bara va ledig och ta det lugnt!
Nu sitter vi hela familjen och mormor framför tvn och kollar på1ans uppersitar kväll med massa artister och folk som läser upp en massa julrim som de gör varje jul år efter år.

Vi har precis öppnat mormors julklappar eftersom hon skall vara hos min morbror imorgon och fira jul. Och helt oväntat har jag fått strumpor  :o.  Våran jul ser precis likadan ut år efter år. Och jag tror inte det har gått ett år utan att jag fått strumpor. Man behöver ju alltid strumpor så de är väl bra men...:p INGEN JUL UTAN STRUMPOR! och sen får man en massa handdukar, förkläder,skålar,glas och köks grejer och efter man öppnat de kommer alltid kommentaren " Kan vara bra när du flyttar hemmifrån". Hahaha de e sjukt att det är samma sak år efter år efter år efter år. Men men det är så vi gör det här hemma. I år ska det iaf bli gött med en lugn jul!

Måste visa min fina julgran som JAG har fixat i år. Utan en massa glitter och 1000 färgglada figurer =)


gamla minnen =)



What is love really if it only affects one aspect of life?
That's like a musician who only accepts his own musical type.
That's like a preacher who only respects sunday morning
and notsaturday night
That's how a soldier can come to reflect,
that Love is more than a man and a wife.
True love <3


http://www.youtube.com/watch?v=iBMtwaEW_nw

axess


Idag har vi tillbringat halva dagen på axess akuten. Legat uppe och hostat till klockan halv 5 på morgonen. Och jag som hade planerat att gå till jobbet och vara med på julfesten som de ska ha på msc en stund. Men nej nej det blir inte alltid som man tänkt sig. Istället sitter man nu hemma framför datorn och leker gissa film genom citat men Markus. =)

"Det var en gång två muffins som satt inne i en ugn. Då sa den ena muffisen pff, varmt. Och då sa den andra skrämt:
OMG! en talande muffins!!" =)

En liten söt varelse



Grållan! =) 



Sjuklingen..



Vid denna tiden käns det som om verkligen alla är sjuka och nu har jag också trillat dit. Kom hem från shippis igår (som hölls på trädgårn ) och hade feber. Jobbigt att ligga hemma och inte kunna göra nått när man vet att det är skit stressigt på jobbet, eller kommer bli när jag kommer tillbaka. Känner att jag egentligen skulle tagit lite ledigt innan jag hoppade på jobbet igen. Mitt resultat jag fick i måndags tog väldigt hårt på mig känner jag. Men men nu kommer jul och nyår och allt och sedan är det nya tag =)
Nu får man äta en massa glass, dricka massa te med citron och knapra en massa piller. De e planerna för imorgon serrö!

Någon som har lite tuffa julklapps tips? =)

BSB sjuka!

Då va bartenderutbildningen slut för min del =( lite tråkigt eftersom jag verkligen trivdes om man bortser från michels piskningar :p. Men nu är det fortsättning på MSC som gäller under julen =) Kan bli ganska soft att komma tillbaka och sitta framför datorn hela dagarna och dricka kaffe hehe.

 Och  jag har fått någon slags Backstreet boys sjuka! å de e ditt fel Jens! haha skickar en massa gamla godingar som de gjort. Det roliga är ju att man kan alla haha! så de e den musiken som spelas mest hemma hos mig för tillfället. Ballader till 100! =) Kommer ihåg när man va liten och hade skivorna, klistemärken, muggar och t-shirtar och en massa annan skit med sina älskade BSB på! haha tror faktiskt jag har kvar ett och annat av de faktiskt. Kan va kul att ta upp de ur källaren och kolla om t-shirten fortfarande passar :p. Troligtvis inte...

Och inatt åker min bartender Sara till Spanien! Till solen, värmen och goda drinkar! Fuskigt! Kommer sakna dig tjejen! har fan umgåts och pluggat 24/7 nu i fyra veckor! haha helt sjukt egentligen =)

Ne nu skall jag sätta på BSB - Drowning och vagga mig själv till sömns.

Här kommer lite bilder från i fredags. Hade SJUUUKT KUL!  Tack gänget! =)



Mycket har hänt på 1 år


Hade ett av de 2 stora proven idag. Lite nervöst men jag tror att jag klarar mig. Det måste jag göra!!
Idag har vi haft rolig pluggkväll hos sara. Shaker och flaskor har flygit runt i lägenheten eftersom vi precis gått en flairing kurs. Det är en kurs där du lär dig hur du kaster shaker och flaskor och så på ettt snyggt och smidigt sätt. As kul! :D Se om Emmie kan lägga ut bilderna på det snart så ni får se hur grym jag är! haha (NOT) :p.

Idag var jag på kontoret igen och hälsade på allihoppa =) jätte mysigt att komma tillbaka och se alla söta och rara igen och nästa vecka börjar jag jobba på där igen hihi. Men denna gången bara över julen till jag får praktik och förhoppningsvis jobb efter det =)

Nu när året närmar sig sitt slut börjar man tänka på vad man gjort under året. och det har gått sjuuukt snabbt. För precis 1 år sedan var jag väldigt förvirrad efter en mycket händelserik höst. Sedan hade vi ju det bästa nyåret ever, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som på nyårsdagen! haha. Sen har man ju varit på Irland och jobbat och virrat runt. Tagit studenten, arbetat på det stora evenemanget wan. Och sedan jobbat på Msc och hoppat på en bartender utbildning som på fredag är slut =(. Har varit kul ( men stressigt! ) denna månaden, men det har varit så värt de =) Man har lärt sig så mycket nytt som man kommer ha nytta av i livet, lärt sig ett nytt yrke och samtidigt utvecklats och lärt känna sig själv som person, ser vad man går för =) När man kommer ut och praktiserar får man ju se om man klarar av pressen, men det löser jag! :D haha.

Tänkte avsluta med ett litet drink tips till alla vin älskare. =)

wine cooler:
Vitt vin + 7-up

Kir:
ca 15 cl Vitt vin + 1 cl cream de cassis

Kir royal:
ca 15 cl mouserat vin + 1 cl creme de cassis

Creme de cassis är en likör med smak av svartvinbär som passar väldigt bra att smaksätta viner och mouserande viner med =)

Hoppas det smakar =)
Dont drink and drive ;)

panik och nya band


Som sagt har det blivit en plugg helg. Har hunnit med att shoppa och träna lite men större delen av tiden har jag typ pluggat. Vi har nämligen en liten rolig grupp för vår klass på facebook. Har varit ett litet plugg forum i helgen, så där har man hängt en del. Och imorgon är det stora provet! är faktiskt lite nervös, käns som om jag är osäker på allt och inte vet vad jag skall plugga på. Usch, får se hur de går imån.

Nu under helgen har man ju suttit inlåst och det har resulterat i att jag och whiskey kommit mycket nära varandra. Vi har verkligen öppnat upp oss för varandra, och det känns bra eftersom vi spenderar så mycket tid tillsammans =) Han simmar runt här i sin lilla skål och kollar in mig när jag förvirrat pluggar på. haha

Nästa helg är det party som gäller! folk fyller år i veckan + (stort plus) diggeling gänget ska ut och fira ( eller sörja ) att alla slut proven är över!! kommer bli mäktigt! =)

aja nu skall jag återgå till mitt pluggande å mina djupa diskusioner om meningen med livet med whiskey =)

Lycka till till mig!!

plugg helgen!


Plugg helg! Hade tankar på att gå ut och ta en öl idag med lite folk men de fick vi alla avstå när vi imorse förstod att denna helgen kommer bli den största plugg helgen någonsin! Vår lärare gav oss ett test prov och efter vi gjort det insåg vi alla att vi kanske inte riktigt kunde så mycket som vi trodde att vi kunde. Men de löööser sig gänget! de e bara å plugga å krossa Michell på måndag med all vår kunskap! hihi gött att alla har klarat det praktiska provet iaf!! :D

Kom nyss hem från Renea. Kollade på idol och sedan på en film och åt en massa onyttigt... Men va faan de e helg då får man frossa lite =) Imorgon blir det lite shopping och skall kolla om man kan hitta någon julklapp så man slipper vara ute i sista sekund... =)

kan man någonsin vara riktigt säker?



Det enda vi riktigt kan vara säkra på här i livet är att vi förr eller senare kommer att dö...

Don't drink and fly



Det var en gång en man som satt i en restaurang, som var anlagd högst uppe på en 130 våningar hög skyskrapa, denne man i fråga var ganska berusad. Rät som det var kom en välkänd restaurangtestare in på restaurangen, och den fulla mannen kände ju igen restaurangtestaren, så han sa:
- Ni måste bara prova husets egna whiskey, den är så god att man bokstavligen skulle kunna flyga efter ett glas, och då menar jag att flyga på riktigt!
- Nej, det kan ju inte vara sant... Ni bara luras!!
- Nej det gör jag inte alls... jag kan bevisa det. Då hällde mannen upp ett glas whiskey, drack det och kastade sig ut ur fönstret och flög ett varv runt den 130 våningar höga skyskrapan.
- Det var det mest fantastiska jag har sett, ge mig ett glas! sa Restaurangtestaren.
Han fick ett glas, drack upp det och kastade sig ut genom fönstret, och föll hjälplöst dessa 130 våningar ner mot en säker död...


Don't drink and fly...

Diggeling gänget



I fredags va de fullt ös! Skola, ut och käka och sen var det några tjejer som hängde med mig hem för att göra ordning sig för en utekväll i Gbg. Vi hade nämligen bestämt att hela klassen från bartender skolan skulle ut och parta tillsammans. Och det blev en gansla lyckad kväll tycker jag =) Först var vi¨på Chez och sedan drog vi till Blvd och såklart avslutning på BK.





Resten av helgen har varit ganska lugn. Igår va ja ute i mölndal med tjejerna och kollade på film. Blev Hancock denna gången. Bra film faktiskt, bra blandning av drama, komedi och action även om de va lite över naturligt så fans det ett djup i filmen vilket jag gilla =)

Idag är det första advent :o REDAN! och idag fyller Marko 19 år, Grattis Marko!
Så jag och sara blev hembjudna till Marko på lite käk och tårta, jätte mysigt =)
Och nu sitter man här och försöker plugga in hur man tillverkar whisky och en massa smaker och märken på de. Men det går tyvärr inge vidare bra. Det tar bara stopp. Får ta och fixa plugg kväll imorgon så man kan koncentrera sig lite kanske =)

Tack för en nice kväll i fredags diggeling gänget! =)

RSS 2.0