Flytt igen..


Har nu packat ihop alla mina grejer igen. Och flyttat ut en massa grejer från lägenheten. Vi ska nämligen flytta upp ett kvarter till en kompis. Jag, Renea och två tjejer som vi bott med nu ska flytta in i en 3a med Jonas och två andra tjejer. Kommer bli intressant hur vi ska få plats där men som tur e är det bara 3 veckor det gäller. =)
Kommer tyvärr inte ha något bra internett där uppe, hur skall jag klara mig? :o Det skall nog gå bra, har ju 6 andra personer och socialisera med =)

Imorgon är det jobb klockan 8. De har anställt 2 killar på 22 och 18 år och jag får lära upp dem :D as kul haha leka lite boss =) men de e trevliga och hjälper till så att dagarna går lite fortare =)

Helgen vet jag inte vad den har att erbjuda men lite vin och små festligheter blir det väl. Och nästa helg kommer Anders hit och Emmie som jag gick min bartender kurs med har inflyttnings fest här i Oslo. Så nästa helg kommer förhoppningsvis bli super! =) Ne nu skall jag fixa de sista och börja städa lägenheten med det andra.

Ha d!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0