Snabba cash


Kollade precis på en sjuk dokumentär på 5an. Handlade om ett "hotell" i Venezuela som hyr ut tjejer till kunder som flickvänner. Altså får killarna inte bara de över natten utan tjejerna måste även passa upp kunderna under dagarna. 200 dollar för en dag och då fick tjejerna 80 dollar. De va mest feta och gamla amerikaner som åkte dit. Sjukt äkligt! Skämmande!


Läste ut boken Snabba cash igår av Jens Lapidus.

"Snabba cash består av tre parallellhandlingar. En norrländsk wannabe och ekonomistudent utan vare sig pengar eller kontakter vill ta sig in i Stockholms överklassvärld. En serbisk torped blir degraderad i den jugoslaviska maffian i Stockholm. Och en chilensk knarklangare rymmer från Österåkeranstalten.
Dessa tre personers levnadsöden korsas efterhand i en intrig som huvudsakligen kretsar kring kokainsmuggling och den nya typ av organiserad brottslighet som vuxit sig stark under de senaste decennierna."

Tycker att de va lite för mycket detaljer men själva storyn va bra. Man får en inblick hur det ser ut i de krimnella gängens värld. Kan förstå varför de är många killar som gillar denna boken.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0